Publikováno Květen 11, 200916 r Zdravim nevím kam se s tím obrátit takže se omlouvám jestli jsem tu špatně ale mám problém. Koupil jsem si vag-com 409.1-s a mám problémy s instalací kabelu program a vše mám nainstalované ale když zadám com a dám test kabelu píše mi to stav portu ok. rozhraní hex nenalezeno. Hraju si s tím už asi týden a už nevim jak dál tak kdyby jste mi někdo poradil byl bych vám moc vděčný jo na kabelu je jen nápis OBD 2 předem díky.
Květen 11, 200916 r Je to připojený na com nebo USB ?, pokud USB tak třeba ho nenalezne protože hex-can a ODB2 není totéž, rozhraní hex podporuje až vag vyšší (607)verze ale je to jen doměnka, třeba kecám
Červen 4, 200916 r podívej se do správce zařízení na jakém portu je kabel přihlášen mě se připojil na COM7 tak je potřeba přenastavit na COM 1-4 a ten stejný port nastavit na VAGu jinak taky mě ukazuje chybu HEX zad to máš nastavené tak mě nic jiného nenapadlo
Červen 4, 200916 r je to problem v nastaveniach portu...mne to robilo tiez. zalezi ake ma ovladace ci to mas cez usb alebo com. ak to mas com tak len v spravcovi nastavit port com 1 az 4...ak o mas usb tak musis nainstalovat tie ftdi ovladace ktore to nejako emuluju na com port...potom sa objavi aj v spravcovi nastaveni a zasa treba zmenit ten port na com 1 az 4...
Červen 5, 200916 r když zadám com a dám test kabelu píše mi to stav portu ok. rozhraní hex nenalezeno. Jestli je to USB kabel, tak je vse v poradku... Pripoj s autem a melo by to nabehnout bez problemu...
Červen 5, 200916 r Ja bych se zeptal takhle - jaky kabel sis koupil? KKL (levnejsi) nebo HEX CAN (drazsi)? Pokud KKL tak HEX CAN tam proste nerozbehnes protoze to ten kabel proste neumi...
Červen 11, 200916 r Ahoj, mam taky problem s pripojenim vagu. mam KKL pripojeny na com s adapterem na USB. Problem je, ze jsem se pokusil pripojit k Fabce MR01, i MR03 a nepodarilo se. Na OI to jde naprosto vpohode. Myslel jsem, ze Oi i fabie ma pripojeni k diagnostice stejne? Prosim za kazdou radu. Diky mudra
Září 30, 200915 r Zdravím, nevím do jakeho tematu jsem to mnel vlozit tak snad mne za to nezabijete. Potreboval bych trochu vic poradit. Chtel bych si poridit diagnostiku do PC abych porad nemusel s kazdou chybou nekoho otravovat. Kabel jsem nasel na netu, ale nevym jaky presne software je k tomu zapotrebi. Popripade zda by nekdo nemel program na CD na prodej v cestine. za vsechny rady predem dekuji. Mam Fabii rok 2001 benzin.
Říjen 1, 200915 r ked kupis kabel pride ti aj soft na cd. ak chces iba diagnostiku tak ti staci trojkovy.
Říjen 1, 200915 r pokud si to chtěl jen na domácí použití,tak sis měl koupit tohle jinak bych věděl kde sehnat profi diag. na koncern VW do roku 2005, ale napíchněš tam i některý auta po 2005... cena okolo 1500,- soft+kabel
Říjen 1, 200915 r http://www.motordiag.cz/, tady si určitě vybereš. Cenu software lze snížit na nulu využitím služeb www.google.cz, ale je to nečestné a nesportovní.
Říjen 1, 200915 r Díky za rady, softvare koukam neni problem ale jen jsem nevedel zda je potreba ke kazdemu roku auta ci motorizaci specl kabel s konektorem. A ono je to stejny jak to tak studuji.
Říjen 12, 200915 r Zdravím, nevím do jakeho tematu jsem to mnel vlozit tak snad mne za to nezabijete. Potreboval bych trochu vic poradit. Chtel bych si poridit diagnostiku do PC abych porad nemusel s kazdou chybou nekoho otravovat. Kabel jsem nasel na netu, ale nevym jaky presne software je k tomu zapotrebi. Popripade zda by nekdo nemel program na CD na prodej v cestine. za vsechny rady predem dekuji. Mam Fabii rok 2001 benzin. lidi nasel jsem tento kabel-http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/autodiagnostika-kkl-usb-pro-vag-com-na-vw-skoda-audi-seat-praha-o3125742.html co k tomu budu potrebovat a bude mi to komunikovat ze skoda octavia tdi rok 2003?diky
Říjen 12, 200915 r koupil bych kabel tady na foru od třeba kully. dostaneš k tomu i program a hlavně jsou ty kabely vyzkoušený
Říjen 18, 200915 r koupil bych kabel tady na foru od třeba kully. dostaneš k tomu i program a hlavně jsou ty kabely vyzkoušený Nenašel jsem na něho kontakt.Docela by jsem nějaký kabel potřeboval.Dá se třeba s kabelem nastavit zadní mlhovka nebo je to jen na mazání závad?
Říjen 18, 200915 r Nenašel jsem na něho kontakt.Docela by jsem nějaký kabel potřeboval.Dá se třeba s kabelem nastavit zadní mlhovka nebo je to jen na mazání závad? No a co máš za auto? Jestli IIO tak to potřebuješ už Hex,tam Ti KKL už nepomůže. To se hodí na všechny O1,F1,Fel, Superb 1, ale funguje i na Roomster a FII ale tam nejde všechno,např jednotky ABS,ty už běhají po CANu.
Červenec 14, 201015 r Zdarec mám ten samý problem a také program vag com 409-1 a také mě to po připojení a následném testu kabelu píše rozhraní hex nenalezeno stav portu ok tak bych se chtěl zeptat a poprosit o radu teda jestli jsi už tento propblem vyřešil předem děkuju
Červenec 17, 201015 r Jo port mám nastavený správně a hex can kabel nwm jestli mám ale když jsem ho kupoval tak tam bylo psáno že podporuje vag com 401-1 a že je kompatibilní s autama od vw grup do roku 2003 tak nwm no .
Červenec 26, 201015 r Zdar, hledám pomoc mám kabel VAG 908 na USB a k tomu soft od Ross-tech vše mi fungovalo, pak jsem se pokusil nainstalovat z netu novější verzi 908.2 a teď se mi při připojení kabel hlásí jako USB-Com a né jako předtím Ross-tech kabel. A ke všemu se už ani ten soft nespustí nevím jestli hledá ten kabel a když ho nenajde tak se prostě nespustí. Už jsem zkusil snad všechno odinstalovat vyčistit registry a znovu nainstalovat a je to pořád stejné. Když natvrdo přidám tomu kabelo ovladač tak to stejně nejede!! Neví někdo co s tím??
Červenec 26, 201015 r Zdar, hledám pomoc mám kabel VAG 908 na USB a k tomu soft od Ross-tech vše mi fungovalo, pak jsem se pokusil nainstalovat z netu novější verzi 908.2 a teď se mi při připojení kabel hlásí jako USB-Com a né jako předtím Ross-tech kabel. A ke všemu se už ani ten soft nespustí nevím jestli hledá ten kabel a když ho nenajde tak se prostě nespustí. Už jsem zkusil snad všechno odinstalovat vyčistit registry a znovu nainstalovat a je to pořád stejné. Když natvrdo přidám tomu kabelo ovladač tak to stejně nejede!! Neví někdo co s tím?? Co je to za kabel ? vypadá to jako Čína takže tím přehráním softu jsi ho umrtvil .
Červenec 26, 201015 r Co je to za kabel ? vypadá to jako Čína takže tím přehráním softu jsi ho umrtvil . Myslíš, že ten nový soft něco změnil v tom kabelu a ten už teď nejede? I když chovat se to tak chová když ten kabel zapnu do jiného PC tak to XP najde jako USB-Serial a ne jako Ross-tech kabel jako předtím. V tom případě neexistuje nějaká finta jak ten kabel vrátit do původního stavu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.