Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zohnal som na svoje auto (Oct1 r.v99) el. spetne a zaroven mam z ineho auta dvernu kabelaž. No nejde my do hlavy ,prečo nesedia farby vodičov na konektory.Ma s tym niekto skusenost??? Dakujem za všetky vyjadrenia.post-28368-1254502092_thumb.jpg

Vloženo

Juro, otvor spataky a pozri si ktore kabliky idu na motorceky (mechanika) a ktore na ohrev zrkadla (tie cierne by to mali byt). Potom v scheme pozri, nie podla farby, ale podla symbolu, kde su zapojene.

Vloženo

Pani- pokial viem,tak hnedy je urcite kostra (-pol) a ani ten nejde oproti hnedemu na zrkadle-ako to moze fungovat?????? Nemozes spravit foto konektorov, ked mas zapojene statre spetne na aute r.v 03? Vdaka!!!!

Vloženo

Oj četl sem ko..tiny, ja sem měl za to že je řeč jen o spěťaku, ta kabelaž je z jakeho auta? ano hnedy je minus ale černy je taky větsinou značeny taky jako minus, rano na to kouknu jak je to od spěťaku až po hlavni zasuvku.

Vloženo

tak sem dnes rozdelal dvere u me octy a zbarveni dratu mam stejne jako ty , oba dva spetaky maji taky stejnou kabelaz, tak muj nazor je takovy, ze to v klidu muzes zapojit a nic se nestane :palec2: .

foto ti muzu poslat na email, sem mi to nejak neslo vlozit

Vloženo
tak sem dnes rozdelal dvere u me octy a zbarveni dratu mam stejne jako ty , oba dva spetaky maji taky stejnou kabelaz, tak muj nazor je takovy, ze to v klidu muzes zapojit a nic se nestane :palec2: .

foto ti muzu poslat na email, sem mi to nejak neslo vlozit

Vdaka-konkretny priklad je na nezaplatenie!!!!!!

Vloženo

Tu to ma tiez asi podla tvojho kablovania.

Vymena-zpetneho-zrcatka006.jpg

Ke dmas z dveri farby podla schemy tak nemusis rozoberat tapacir koli kontrole. Tak len daj dole sklo zrkadla a pozri podla schemy kam idu fyzicky tie draty. To hadam vies z tej schemy pozriet ,teda ze rozumies tym kresbam.

Vloženo

No aby sme len nerecnili, tu mas foto (kliknutim sa dostanes k origo obrazku) vnutra zrkadla:

P1060668_mini.jpg

P1060669_mini.jpg

Pin 1 (zeleny vodic) na mechanike je spolocny bod motorcekov

Pin 2 a pin 3 (hnedy a modry vodic) su jednotlive motorceky.

Takze jeden je medzi zelenym a modrym a druhy medzi zelenym a hnedym vodicom.

Tie dva cierne vodice su na vyhrev zrkadla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...