pepino22 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 vymenil som predné ložiská aj na jednej aj na druhej strane v servise seat.po nabehaní ani 100km mi začalo z pravej strany praskať pri brzdení ale aj pri rozbiehaní.také silné praskanie to vydáva.skontroloval som všetko od stabilizátora cez silentbloky na ramene nápravy nič stále praská čo to môže byť???????? :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 pokud ti to dělali v servise, šel bych to tam reklamovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 podle mě taky reklamovat,ať se borci staraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepino22 Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 dnes som to bol reklamovať slabo utiahnuté matice na nábojoch silné praskanie prestalo ale meniť ložiská už pri 45000 kilometroch je dosť zavčasu :palec2: :palec2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts