Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mam maličkou starost. Potřeboval bych vědět kterej drát (kde ho najdu apod) nese signál o otáčkách motoru (mění se napětí, frekvence apod.). Protože kde je na O1 zapalovací cívka nevím bleh.gif páč tam "žádná není (společná).

Jakékoliv rady apod. vítány (nemam schema a nikde jsem tu nic nenašel). Octavia 1 1,8T RS AUQ

Vloženo
Ahoj, mam maličkou starost. Potřeboval bych vědět kterej drát (kde ho najdu apod) nese signál o otáčkách motoru (mění se napětí, frekvence apod.). Protože kde je na O1 zapalovací cívka nevím bleh.gif páč tam "žádná není (společná).

Jakékoliv rady apod. vítány (nemam schema a nikde jsem tu nic nenašel). Octavia 1 1,8T RS AUQ

Budiky... Jde tam jeden drat..

Vloženo (editace)
Budiky... Jde tam jeden drat..

Pleteš se

do MR00 je to zelenohnědý drát v modré svorkovnici budíků

od MR01 je jen do mezistěny, dál do auta už nevede, končí na oranžové svorce, ALE pokud má auto climatronic, tak vede do něj, barva stále stejná. ;)

od MR01 jedou otáčky do panelu přístrojů po CANu

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo
Pleteš se

do MR00 je to zelenohnědý drát v modré svorkovnici budíků

od MR01 je jen do mezistěny, dál do auta už nevede, končí na oranžové svorce, ALE pokud má auto climatronic, tak vede do něj, barva stále stejná. ;)

od MR01 jedou otáčky do panelu přístrojů po CANu

Super, tak doufam ze mi to vede tedy i do Climatronicu (MR2001), ja to schvalně prozkoumam jak bude chvilka. Jinak jakej signal se tam objevuje? Mění se napětí nebo střída? Díkys za pomoc, snad to vyjde...Zelenohnědý :palec2:

Vloženo

Sice nevím k čemu to potřebuje, ale když jsem potřeboval já pro tempomat údaje o rychlosti vozidla, tak jsem to napojil na svorkovnici autorádia. Na drát co zesiluje autorádio s rostoucí rychlostí. Já se nechtěl hrabat do svorkovnic na budíkách, abych neudělal větší škodu než užitek, ale jestli je to stejné jako na ryhloměr to nevím.

• o 2 roky později...
Vloženo

Já mám sice jinou motorizaci 1.6 74kW MR99, pro tempomat bych potřeboval signál rychlosti a otáček. Na webu jsem našel zapojení přísrojové desky VW http://vw-polo.com/index.php/polo-6n1/rady-a-navody/205-informace-o-pistojove-desce, není to však Octavia (např.nemám signalizaci otevřených dveří, naopak mám potkávačky). Dle tohoto návodu by se mělo jednat o piny 3, 11.

Může mi to někdo potvrdit nebo dát link či schéma na přístrojovku do Oct1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...