Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak to je pech, já mám Fabii RS.

Sex ve Fabii??? To je gymnastickej nadvýkon ne? :smich: no ale zase když je nouze nejvyšší...tak to asi jde!

jasný že letiště je letiště...ale i ve Fábce se to dá v klidu,pokud nemáš 2m ;) a na fleky je dobrá třeba nějaká deka.... lol

Sex ve Fabii??? To je gymnastickej nadvýkon ne? :smich: no ale zase když je nouze nejvyšší...tak to asi jde!

No já mám 185 a slečna 178 a žadná gymnastika :) Stačí sedačky dopředu sedáky nastvit na největší přední uhel a mužeš si tma dělat co chceš :p

No deka by nebyla špatná ale nemám jí jako povinno výbavu auta asi dokoupím :palec2:

JJ, ja po tom co sem cistil interier uz vozim deku abych to znova nezas*al, protoze verte nebo ne me biologicke stopy se ze sedacek dostavaji velmi tezko :D

Když sem měl fabii tak sme s přitelkyní jednou žadily vzadu na sedačkach na parkovišti v noci :palec2: pak přijelo naky auto a světlama přímo na auto :feve: auto cely zafuněny pač byla zima ještě že tam byly tmavy folie lol

Těd OII čeka na křest tam je víc mista :palec2:

• 4 týdny později...

To v té zimě a zamlžená okna taky taky, ale hm teď jsi mi to připomněl..Jsem si při tom nejlepším kopl do řadičky, jelikož jsem tam měl 4 a najednou drrrrr a byl jsem někde v poli..Prostě nám to ujelo pryč a ničeho jsem si nevšiml, až když to nejelo po silnici,ale to by si všiml každý...To bylo tenkrát štěstí... :)

• 4 týdny později...

moje zkusenosti-.....nejlepsi byla skoda 120---zadna vybava..tudiz jsem mnel i predni sedacky bez operek...takze po posunuti uplne dopredu a sklopeni uplne dolu jsem mnel absolutni rovinu....lidi.....perfektni..ani v ty jette nebo filcce co ted mam to takhle nejde.....takze skoda 120 forever

Nebyli by názorny fotečky??? :help:

• 3 týdny později...
Nebyli by názorny fotečky??? :help:

post-18241-1244394001_thumb.jpg

• 2 týdny později...

to je moc :D :D

:smich:

to je moc :D :D

:smich: :smich: :smich: Tak to máš pravdu :D

• 1 měsíc později...

Kdyby bylo jednodušší sám sebe u toho vyfotit, tak tu máte celé fotoalbum :kol-98: ale takhle.. nemám nikoho kdo by mě fotil :-D

Tak tu vam hodim nieco predmetnejsie :palec2:kol5lol

post-21553-1250263307_thumb.jpg

Tak to je hustotka :prc: :prc: :prc::palec2:

• 2 měsíce později...

když to jde ve felicii pujde to i ve fabii :t

Upraveno od Raudek

Když musíš, tak musíš... ;) A když chceš, tak to jde. Ale já se popravdě cítil jako king ve favoritu, tam bylo místa... kol11 Ve fabii už je moc těsno a to už jsem línej na manévry se sedačkama a mít furt někde zmasakrovaný nohy nebo hlavu... :feve:

• 1 měsíc později...

No já nevím jak vy ale my jsme s přítelkyní vzrůstu 171 cm ona 169 a jako do zadu se v pohodě vejdem na zadní sedla a krásně a když ne tak sklopím sedačky a je to :-) moje Rozárka je kombík takže místa dost :-) a můžu říct,že se se tam cítil líp než ve feldě..

• 10 měsíců později...

Panove, vsechna cest. :palec2:

Ja jsem taky pro kazdou spatnost a co auto, to zarucene nejaka nova (prijemna) zkusenost :-D. Clovek nesmi bejt linej a kdyz to umite dobre okecat - ten prostoj damy, zatimco machrujete s radickou, sedackama a nekdy i dekou, - v minute mate rajcovni kutloch na poradnou akci.

A zamlzeny okna, upocenej zadek a odreny kolena jsou proste bonus navrch!

Jasne, bud jsem pohodlnej a pak potrebuju letiste a holku co se snazi vic nez ja, nebo jsem robinson a nic me nezastavi,.. natoz snad saltr mezi pulkama :smich:.

Top small cars for adventure:

0. Ghrysler Voyager :p

--

1. Skoda 120

2. Skoda Forman

3. Opel Agila

4. Skoda Fabia/Combi 2

5. Skoda Fabia/Combi

6. Skoda Octavia

• 2 týdny později...

Přítelkyne 165cm ja 193cm a tam se da delat veci ty voe... :smich:

Su na tom skoro stejně - já 193 cm,přítelkyně 163 cm... ;) A pak že to nejde... :prc::p

• 1 měsíc později...

No, nechce se mi číst všechny vaše komentáře tak jen tak stručně... přední sedačky posunutý ve předu a pak se tam na zadních dá brousit jedna báseň. Sem prďola, mám 180 a moje přítulkyně 170. Není v tom žádnej větší problém

Sice to neni ve fabii ale ve favoritu

Mista bylo habadej, sexu tez a fotky jsou z ruznych kempu.

Dnes mam Octavii a bohuzel clovek nejak zlenosil a tak, takze posledni sex v aute - octe byl pred 3 roky :)

post-3876-0-13388400-1294566125_thumb.jp

post-3876-0-33356800-1294566131_thumb.jp

post-3876-0-44614400-1294566137_thumb.jp

Upraveno od Host

• 1 měsíc později...

Hehe, zajímavý poznatky :-)

já jsem zažil skoky ve fabii v -10C a opravdu paráda... byla to taková kosa, že jsem si na nepohodlí ani nevzpomněl...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.