Březen 29, 200916 r Sex ve Fabii??? To je gymnastickej nadvýkon ne? no ale zase když je nouze nejvyšší...tak to asi jde!
Březen 29, 200916 r jasný že letiště je letiště...ale i ve Fábce se to dá v klidu,pokud nemáš 2m a na fleky je dobrá třeba nějaká deka....
Březen 31, 200916 r Sex ve Fabii??? To je gymnastickej nadvýkon ne? no ale zase když je nouze nejvyšší...tak to asi jde! No já mám 185 a slečna 178 a žadná gymnastika Stačí sedačky dopředu sedáky nastvit na největší přední uhel a mužeš si tma dělat co chceš No deka by nebyla špatná ale nemám jí jako povinno výbavu auta asi dokoupím
Březen 31, 200916 r JJ, ja po tom co sem cistil interier uz vozim deku abych to znova nezas*al, protoze verte nebo ne me biologicke stopy se ze sedacek dostavaji velmi tezko
Březen 31, 200916 r Když sem měl fabii tak sme s přitelkyní jednou žadily vzadu na sedačkach na parkovišti v noci pak přijelo naky auto a světlama přímo na auto auto cely zafuněny pač byla zima ještě že tam byly tmavy folie Těd OII čeka na křest tam je víc mista
Duben 28, 200916 r To v té zimě a zamlžená okna taky taky, ale hm teď jsi mi to připomněl..Jsem si při tom nejlepším kopl do řadičky, jelikož jsem tam měl 4 a najednou drrrrr a byl jsem někde v poli..Prostě nám to ujelo pryč a ničeho jsem si nevšiml, až když to nejelo po silnici,ale to by si všiml každý...To bylo tenkrát štěstí...
Květen 21, 200916 r moje zkusenosti-.....nejlepsi byla skoda 120---zadna vybava..tudiz jsem mnel i predni sedacky bez operek...takze po posunuti uplne dopredu a sklopeni uplne dolu jsem mnel absolutni rovinu....lidi.....perfektni..ani v ty jette nebo filcce co ted mam to takhle nejde.....takze skoda 120 forever
Srpen 14, 200916 r Kdyby bylo jednodušší sám sebe u toho vyfotit, tak tu máte celé fotoalbum ale takhle.. nemám nikoho kdo by mě fotil :-D
Listopad 1, 200915 r když to jde ve felicii pujde to i ve fabii Upraveno Listopad 1, 200915 r od Raudek
Listopad 2, 200915 r Když musíš, tak musíš... A když chceš, tak to jde. Ale já se popravdě cítil jako king ve favoritu, tam bylo místa... Ve fabii už je moc těsno a to už jsem línej na manévry se sedačkama a mít furt někde zmasakrovaný nohy nebo hlavu...
Prosinec 25, 200915 r No já nevím jak vy ale my jsme s přítelkyní vzrůstu 171 cm ona 169 a jako do zadu se v pohodě vejdem na zadní sedla a krásně a když ne tak sklopím sedačky a je to :-) moje Rozárka je kombík takže místa dost :-) a můžu říct,že se se tam cítil líp než ve feldě..
Listopad 11, 201014 r Panove, vsechna cest. Ja jsem taky pro kazdou spatnost a co auto, to zarucene nejaka nova (prijemna) zkusenost :-D. Clovek nesmi bejt linej a kdyz to umite dobre okecat - ten prostoj damy, zatimco machrujete s radickou, sedackama a nekdy i dekou, - v minute mate rajcovni kutloch na poradnou akci. A zamlzeny okna, upocenej zadek a odreny kolena jsou proste bonus navrch! Jasne, bud jsem pohodlnej a pak potrebuju letiste a holku co se snazi vic nez ja, nebo jsem robinson a nic me nezastavi,.. natoz snad saltr mezi pulkama . Top small cars for adventure: 0. Ghrysler Voyager -- 1. Skoda 120 2. Skoda Forman 3. Opel Agila 4. Skoda Fabia/Combi 2 5. Skoda Fabia/Combi 6. Skoda Octavia
Listopad 30, 201014 r Přítelkyne 165cm ja 193cm a tam se da delat veci ty voe... Su na tom skoro stejně - já 193 cm,přítelkyně 163 cm... A pak že to nejde...
Leden 8, 201114 r No, nechce se mi číst všechny vaše komentáře tak jen tak stručně... přední sedačky posunutý ve předu a pak se tam na zadních dá brousit jedna báseň. Sem prďola, mám 180 a moje přítulkyně 170. Není v tom žádnej větší problém
Leden 9, 201114 r Sice to neni ve fabii ale ve favoritu Mista bylo habadej, sexu tez a fotky jsou z ruznych kempu. Dnes mam Octavii a bohuzel clovek nejak zlenosil a tak, takze posledni sex v aute - octe byl pred 3 roky Upraveno Leden 9, 201114 r od Host
Únor 21, 201114 r Hehe, zajímavý poznatky :-) já jsem zažil skoky ve fabii v -10C a opravdu paráda... byla to taková kosa, že jsem si na nepohodlí ani nevzpomněl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.