Přejít na obsah

D-DOT


Luďa

Doporučené příspěvky

Zdravíčko pánové, jak se situace má zrovna? Jen že bych se přidal konečně taky, i když Maxi ještě nemám... tak by mě zajímalo jaká je čekácí doba popř. kolikátý jsem v pořadníku :-)

Pročetl jsem už toho hodně, takže jen bych to shrnul pro potvrzení.... Maxidot mi bude ukazovat ve všech 3částech D-DOT? Parkovaci senzory ani origo radio nemam. To co zobrazuje se da teda pomocí kabelu VAG nastavit přes Software? Takze muze tzobrazovat jakoukoliv hodnotu z VAGu, dá se k tomu dodělat i popis jaký chci (nebo je pevně nastaveny?), a pak bych poprosil o návod k montáži, resp. kam co zapojit na CAN verzi (počítám že ji mám když mám O1 2001 1,8T RS).

Díky za odpovězení a potvrzení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nechci jako plašit,ale myslím že na nějaký D Doty mžete zapomenout,znám 2 lidi co jim to zkolabovalo a není tak nějak cesta zpátky,no tak nevím. Joo,jinak na ten mail jsem psal asi dva měsíce dozadu a nic,takže na tom asi něco je..že se něco nepovedlo............bohužel,nápad to byl dobrej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám třídrát, aktualizovaný na verzi 1.33 z května loňského roku, naposled program zabloudil tak že pouze blikalo uvítání a zbytek displeje byl prázdný D-Dot na žádná tlačítka nereagoval, soft jsem musel nahrát do D-Dotu tak, že při zapnutí zapalování jsem podržel resetovací tlačítko, D-Dot naběhne rovnou do Upgrade modu, soft nahrán kabelem přes obd zásuvku, nahrána konfigurace a fertig.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
No on to dělal taky ale jak jsem psal,střídavě to jde a nejde. Taky má myslím verzi 1.33 takže to už asi nerozchodí.

D-Dot mi také občas nenaběhne a přišel jsem na jednu věc pokud nenaběhne stačí aktivovat vstup pro parkovací senzory a po vypnutí tohoto vstupu vždy naběhnul a následně maká jak má, já ale nemám CANovou elektriku v autě jako je ve Fábii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...