Berry Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Zdarec, nemáte někdo zkušenost s tímto spodním krytem motoru? Má význam si ten kryt ze spoda pod motor dávat? Slyšel jsem, že to má také snížit hlučnost , ale moc se mi to nechce věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Na hlucnost to moc vliv nema, ale dava se tam kvuli tomu, aby se do motorove casti nedostavaly necistoty a v zime hlavne sul. Je to moc dobra vec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 On má hlavně sloužit k ochraně motoru....pro tento účel je tam úplně k hovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 No a ještě má jednu podstatnou věc.jelikož se diesely pomalu ohřívají a při velmi nízkých teplotách se dokonce na volnoběh ochlazují,slouží do jisté míry i jako "tepelná barikáda"jinak origo kryt má takové vzduch bažky,které slouží i jako tlumič hluku.Neorigo.výrobky toto nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade25 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Za koľko sa zhruba da kupiť ten kryt.. A kde sa da kupiť neorigo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Já ho mám za 900,origo,neorigo na autodoplňkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Za koľko sa zhruba da kupiť ten kryt.. A kde sa da kupiť neorigo?? No mě leží trochu poničený v garáži...tak třeba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 No ja ho tam teda na houby nemam, kdyz vidim ostatni s Octaviema, ktery tam ten kryt nemaj, jak maj doslova zaprasenej motor , tak dekuji, ze takova vec existuje. Kdyz s autem budes jezdit jako clovek, tak ten kryt nerozlames a bude splnovat to co ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 No ja ho tam teda na houby nemam, kdyz vidim ostatni s Octaviema, ktery tam ten kryt nemaj, jak maj doslova zaprasenej motor , tak dekuji, ze takova vec existuje. Kdyz s autem budes jezdit jako clovek, tak ten kryt nerozlames a bude splnovat to co ma. zeptej se toho kdo prorazil vanu na co tam ten kryt je. Souhas s tím, že jako ochrana proti načistotám to je good. Ale ten "plechovej" co se tam dával dřív byl tedy 1000x lepší. Já jezdím jako člověk . Si myslím, že v zimě jezdíš autobusem......pokud jsou na silnici koleje (sněhové) jako prase a nižší auto tak potom pocítíš to, že je tam jenom plast. P.S. Každej si tam dá co uzná za vhodný. Toto je můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ja bez auta neudelam skoro nic a jeste abych nekde v zime trapcil po svejch. Ja mam podvozek na WRC pruzinach, tak to mam posazene hodne nizko a vyjete koleje ve snehu mi problemy nedelaj a do motorove casti se mi nic nedostava. Ale je to jak rikas, kazdy si tam da co uzna za vhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Já ho mám za 900,origo,neorigo na autodoplňkách To myslys fakt???Me to nabizeli tedka na jarni prohlidce v origo Skoda servise za 2400,-Kc vcetne dane.Mel jsem totiz ulomene jedno ocko a kryt odstaval,tak jsem tam nanytoval kus plechu trnakama a je to opravene a je klid.Jeste,ze jsem se nenechal uchlacholit a nenechal jsem si to tam vymenit.Smejdi jedni zlodejsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&...or-stred-diesel jen ho momentálně nemají, i tady se mi zdá docela drahý, určitě se dá sehnat i podstatně levněji.Vím, že polští výrobci cenu tlačí někde k 500,- ... Ale nemá ty protihlukové vycpávky jako origo. Já ho mám také popraskaný a dokud neodpadne úplně, tak ho budu pořád drátovat a spravovat, jak to jen půjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Lidi ja to nechapu, jak se vam muze povest ten kryt rozstipat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&...or-stred-dieseljen ho momentálně nemají, i tady se mi zdá docela drahý, určitě se dá sehnat i podstatně levněji.Vím, že polští výrobci cenu tlačí někde k 500,- ... Ale nemá ty protihlukové vycpávky jako origo. Já ho mám také popraskaný a dokud neodpadne úplně, tak ho budu pořád drátovat a spravovat, jak to jen půjde! Poláci ho mají ale s laminátu a bohužel vydrží míň než origo.Jinak pěkně udělaný je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Lidi ja to nechapu, jak se vam muze povest ten kryt rozstipat ? Velmi snadno. Jedeš třeba za náklaďáken a najednou na vozovce leží řepa a ty nemáš kam uhnout tak ji vezmeš mezi kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 No patrne se ti to uz stalo. Dalsi uzitecna zkusenost na silnici, jet dal od nakladaku s repou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Kámoš měl ten kryt motoru z ocely. Auto jezdilo v Rusku tam je to asi potřeba. Já jsem serval kryt z TDI a mě řekli asi 6litrů tak to o výkendu zkusim nějak opravit jsou tam vyrvaný ty šroubky snad to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindik Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 no já tam ten kryt nemám a mám dost zrezlí konce hadic od klimošky a ta určitě moc levná neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobayz Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Taky jsem to řešil....nechat ho tam rozštípaní nebo ho vyhodit....nakonec jsem ho prostě potáhl 1 mm nerezovým plechem a jsem naprosto spokojen.Někteří kámošové co ho sundaly, mají fakt motor jako prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzon Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Muj kamos ho nemnel je fakt ze jezdil jako prase ale v zimne sme otevreli motor a byl plnej snehu skoda ze sem nevjedel ze tu bude takovi tema vyfotil bych to as budete vjedet o strance slevnejma krytama tak ji sem dejte urcite to khodne znas oceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Bez toho krytu si to neumím ani představit . Chyběl mě kus toho plastu co je dole od podběhu k nárazníku a pěkně se to přes zimu zas.... Už jsem ho koupil stál ve Škodovce 90 kč a je to Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 To je presne to o cem jsem mluvil, zlatej kryt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.