Olin Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Ta kola vypadají dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 To jo ty kola se mi moc líbí ale s tím ET 13 a podložkama na změnu rozteče to leze strašně ven tak že se musí navařit lemy. Tak pokud to dnes vyjde tak obuju gumy a musím to pořádně proměřím ať vím klik to kolo leze ven ať je jasné kolik ten lem bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Tak dnešní úkol jsem splnil kolečka pro Huberta mají papučky a podařilo se mi sehnati krátké ventilky ať to netrčí z límce ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 A protože jsou už kolečka hotové a přechodové podložky taky tak jsem vytáhl pružinu a vyzkoušel jak kola vejdou do podběhů a posuďte sami mám dojem že to půjde ,pokud se ještě valcovačkou zavalcuje lem .A aby toho nebylo málo tak jsem začal vyřezávat podlahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Tak po dlouhé odmlce jsem zase tady ,práce moc nepokročily ,ale jdeme znovu na to .Včera se mi podařilo sehnat zadní nápravu ,tak že ji kompletně rozdělám a půjde na opískování a potom komaxit .A při skládání vyměním i ložiska a gufera které se mi podařilo sehnat.A potom na ní půjde kotoučovka .Dnes příjdou nové dveře ,protože ty původní po očištění byly hodně prorezlé a byly jen zalepeny nějakym tmelem .Příští týden se už začne vařit ,musel jsem v garáži překopat el.instalaci protože to neutáhlo COčko pořád vypadával jistíč a vedení se poměrně dost hřálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Tak konečně se do toho opřeš jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Tak že dnes proběhl první den kdy se svařovalo ,a potáhli jsme to pěkně .Je sice pravda že jsem dva dny vyřezával prorezlé pechy ,ale dnes je skoro celá podlaha u spolujezdce hotová .Ale zjistili jsme že je třeba ještě převařit držák šavle a zaplátovat část zadního nosníku.Tak to bylo ještě včera ,ale dnes už jsme o kousek dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 A takhle to vypadá dnes o půl desáté večer.Razty dnes vařil jako o život.Zítra se to pokusíme dodělat ten zadek včetně toho prorezlého držáku šavle a nosniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tak jsme dnes pokročili a strana spolujezdce je hotová , držak šavle je vyměněný a nosník je opraven.A vše natřeno hemeroidem A teť mě čeká druhá strana už aby to bylo hotovo kol11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tak jsme dnes pokročili a strana spolujezdce je hotová , držak šavle je vyměněný a nosník je opraven.A vše natřeno hemeroidem A teť mě čeká druhá strana už aby to bylo hotovo kol11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 No dobře TY )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Krásný den mužu se zeptat proč po takové makačce to natíráte Hemeritem? Přeci to chcete mít pro sebe a na dýl jak "pár pátků". Taky jsem vyvařil š125 co2 a vím co to obnáší(cca 5let, a to se ještě neprodávali-za rozumnou cenu- dnes sehnatelné plech díly). Takže výroba na "koleně". Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Děkuji A čím jsi natíral ty ,tak poraď něco lepšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár 1981 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 moc pekny kolecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Tak že jsem zase o kousek dál,podlahy včetně kufru jsou nové a už se pracuje na přední části . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Mirku jsi očesal oktu od světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ale né ,když jsem koupil nové corpusy na Jarunšku tak tyhle mi zůstaly v garáži vyhodit je to škoda tak jsem je dál Hubertovi .Stejně tam bude hromada věcí nepůvodních tak ty světla už to nezachrání.A dělám ho pro svoje potěšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Dnes jsem pokusně nandal sedačku ať můžu pořádně usadit volantovou tyč a celkem tam pasuje .A taky přišla pro Huberta pošta hlava na fofr klacek ,jak jinak o5 DSG .Mě se prostě ten tvar líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 24. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 Tak jsem zase o kousek blíž očekávanému konci .Začala kompletace zadní nápravy ,ložiska jsem nalisoval nové, a teť jsem začal dávat dohromady zadní brzdy ,válečky jsem zrepasoval a čelisti ,hadičky a lanka zadi brzdy jsem dal nové.A přeji všem kamarádům i ostatním členům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Tak dnes jsem konečně pokročil, pověsil jsem zadní vlečky a zítra se bude dělat kompletace.Materiál je už připraven v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Dnes jsem dodělal zadní nápravu ještě jeden šroub a tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Dneska jsem dokončil přední nápravu už je kompletní včetně koleček . Měl jsem strach že budou hodně čučet ven ale není to tak hrozné .Tímto je podvozek komplet zrepasovaný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 pěkná práce... to fakt musí být člověk nadšenec, ale jsem zvědav na výsledek.. zatím to vypadá dost dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.