paldous Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Nevie nahodou niekto aky je rozdiel v tvare zadneho naraznika RS od klasicekeho naraznika OII face, pripadne ak by mohol dat niekto par foto zadneho RS naraznika. Rad by som vedel ci sa lisi zadny naraznik z novej RSky od klasickeho naraznika z faceliftovanej OII. Bolo by zaujimave porovnat par detailnych foto naraznika OII RS face vs OII face pripadne este ho porovnat s RS predface. Kamarat mi vravel ze RS face a OII face sa vobec nelisia, ale nejako sa mi to nezda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Kamarat kecá. RS nárazník má větší odrazky a jsou víc protažený do stran. S tím tvarem nárazníku nevím, zdá se mi to dost podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leon33 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) je fakt že ted je to hodně podobný O II face se hodně inspirovala před face RS Editováno: 22. Červen 2011, autor: Leon33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Mám na předFL OII nárazník z FL (ne RS) a nemám uchycenou horní část nárazníku,jelikož se nedá uchytit na předface lampy, je tam prý mechanizmus uchycení jako mají předFL combi. Takže FL RS logicky taky nebude stejný jako predFL RS alespoň ne uchycením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 A je nějaký rozdíl mezi facelift RS a předfacelift RS? Myslím ve vzhledu, ne v uchycení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.