Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
ja som to vyriešil takto

ako to funguje? aka je instalacia?

aha uz som to nasiel na youtube, prasknes to do zapalovaca, naladis frekvenciu na radiu a pocuvas :) hahah to vidim prvy krat

uz len otazka aka je kvalita zvuku cez to? basy, cistota a tak?

Editováno: , autor: depesak
Vloženo

som pozeral diskusiu ohladom xcarlink ale ked mam hodit okolo 100 euro na dorobenie niecoho to je jednoduchsie prihodit este 20 euro navyse a mam rovno nove radio s usb portom, momentalne neviem co urobim hmmm

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
som pozeral diskusiu ohladom xcarlink ale ked mam hodit okolo 100 euro na dorobenie niecoho to je jednoduchsie prihodit este 20 euro navyse a mam rovno nove radio s usb portom, momentalne neviem co urobim hmmm

Prohlídni si www.stualarm.cz -usb redukce k symphony stojí asi 2700kč mám a plná spokojenost

Editováno: , autor: misumi
  • o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj vlastním O1 a chtěl jsem se zeptat ohledně cd changeru a smyphony s cd,

chtěl jsem to propojit s usb interface od blaupunkt ktery by se měl tvářit jako cd changer a taky se připojuje do konektoru určený pro changer, ale problém je v tom že blaupunkt vůbec nereaguje.

nemáte někdu zkušenost jak přpojit či jakou použít redukci. v odkaze je návod od blaupunkt plus popisek od výrobce

děkuji všem za pomoc

http://www.blaupunkt.de/index.php?id=894&tx_ddfproducts2_pi1%5Bview%5D=1145&no_cache=1&L=1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...