Dzar1 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Zdravím, Mám problém s centrálnym zamykaním v Skode Octavii, stáva sa že ked odomnknem auto stiahnu sa mi aj okna. Vo vodicových dverách stále nieco preklikáva ako keby sa otvaralo alebo zátváralo. S elek. oknami je tiez problém niekdy neragujú ako majú vodicove otovrím ale až na nejaky 3-4 pokus a zavre . Keby niekto vedel v čom je problém bol by som povdačný Ďakujem Edited November 16, 2009 by Dzar1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Okna jdou dálkáčem otevírat a zavírat. Podržíš dýl tačítko odemčení a dou dolů, zamikacím nahoru. V řidičovejch dveřích u "kolíku" bliká, když zamčeš, kontrolka SAFE systému. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzar1 Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Okna jdou dálkáčem otevírat a zavírat. Podržíš dýl tačítko odemčení a dou dolů, zamikacím nahoru.V řidičovejch dveřích u "kolíku" bliká, když zamčeš, kontrolka SAFE systému. Ahoj central nemam na dialkove ale okna reaguju na otvarane a zatvaranie klucom ale safo mod neblika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts