Pawel51 Vloženo 16. Listopad 2009 Vloženo 16. Listopad 2009 chtěl bych poprosit o radu.Mám octavii II 2.0TDi 2005, když zamknu auto, normálně se dostanu do nádrže, víčko nemám na klíč a kryt nádrže normálně vyklapnu. Je někde chyba nebo tam prostě nemám zámek a můžu to vyřešit tak, že si koupím uzamykatelné víčko nádrže? Díky moc Citovat
Luďa Vloženo 16. Listopad 2009 Vloženo 16. Listopad 2009 Podle mě by to mělo jít normálně zamčít eletronicky s centrálem. OII snad už víčko na klíček ani nemá. Hledal bych chybu tam. Citovat
RemyZero Vloženo 16. Listopad 2009 Vloženo 16. Listopad 2009 (editace) chtěl bych poprosit o radu.Mám octavii II 2.0TDi 2005, když zamknu auto, normálně se dostanu do nádrže, víčko nemám na klíč a kryt nádrže normálně vyklapnu. Je někde chyba nebo tam prostě nemám zámek a můžu to vyřešit tak, že si koupím uzamykatelné víčko nádrže? Díky moc Zdravim...když zamkneš auto, tak se zamkne automaticky i víko na nádrž. Takže budeš mít něco pokaženýho na centrálu víka, že Ti tam nezajede ten jazýček ... Editováno: 16. Listopad 2009, autor: RemyZero Citovat
marekoctavia II Vloženo 7. Březen 2010 Vloženo 7. Březen 2010 chtěl bych poprosit o radu.Mám octavii II 2.0TDi 2005, když zamknu auto, normálně se dostanu do nádrže, víčko nemám na klíč a kryt nádrže normálně vyklapnu. Je někde chyba nebo tam prostě nemám zámek a můžu to vyřešit tak, že si koupím uzamykatelné víčko nádrže? Díky moc nene zmáčkni klíč dvakrát na centrálu a jednou dlouze a pak ti to pošlape taky mi to dělalo prostě něco jako okýnka když vypojíš baterku Citovat
Bolo4 Vloženo 8. Prosinec 2014 Vloženo 8. Prosinec 2014 Ahoj, mám dotaz. Po trapasu u benzinky , kdy mi nešla otevřít nádrž, jsem otevřel nádrž manuálně. Zamykání přes dálku normálně funguje , ale při odemčení se neodemkne. Teď jsem vyzkoušel tip od marekoctavia "zmáčknout 2x zámek a z toho jednou dlouze" a to mi nádrž odemkne (auto zamčené a nádrž odemknutá). Zkusil jsem to pak odemknout přes dálku, ale nádrž zůstala zase zamčená. Nevíte, v čem může být problém? Díky Citovat
chipmann Vloženo 22. Prosinec 2014 Vloženo 22. Prosinec 2014 V tom motorku co zamyka vicko nadrze chce to rozhybat a promazat take jsem s tim bojoval Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.