Prosinec 20, 200915 r jedna Š11 se začíná renovovat v Jihlavě, momentálně je ve stádiu vyvařování, ale typ přesny to nevím
Prosinec 21, 200915 r Autor tak to jsem zvedav :-) olien pekny fotky :-) akorat tomu uz prdlacky rozumim :-)
Prosinec 22, 200915 r Autor tak čím se rozloučíme před svátkama? tak trebas jednou mojí hodne oblibenou fotkou :-)
Prosinec 29, 200915 r Autor cim to ze na tech strankach mate tolik sokolovskejch busů a kamionů? to je uplně super škoda, že tam není MTC SO 27-07 tim jezdil můj děda :-)
Prosinec 29, 200915 r cim to ze na tech strankach mate tolik sokolovskejch busů a kamionů? to je uplně superškoda, že tam není MTC SO 27-07 tim jezdil můj děda :-) Asi to bude tím, že zte blízko germánie a jezdili zte tím směrem a kupovali foťáky.
Prosinec 30, 200915 r Autor na florenc 13,30 jsem se samozřejmě koukal :-) to RTOčko v bruselskym stylu za to stojí :-) a ještě na cestě do kraje mnou zaslíbeném :-)
Prosinec 30, 200915 r Vím, že to není přesně ten včerejší, ale je mu dost podobný Škoda 706 RTO lux 1961
Leden 6, 201015 r Autor tak co dál? :-) tak ještě jednou moje maličkost někdy v 8mi letech i s mojim tatíkem u atmosérické karosy (možno již považovat za veterána) sokolovských dolů ... proc sem nefotil vííííc :-( fotka pořízena v DDR což trabanti napovídaj :-) a já zakrývám SPZ což nevadí protože si jí stejně pamatuju ))
Leden 16, 201015 r koukete se tedka neb za tyden na auto moto revue na ct1 v sobotu !!!! Právě na amr čučím za chvilku bude reportáž o Škoda RTN.Mělo by to pak jit skouknout na staránkách amr.
Leden 16, 201015 r Pěkné,ale krátké,já stímhle strojem ještě jezdil,ale byl už po modernizaci,takže převodovka s pulkama a návěs normální dvounáprava s dvoumontáží.
Leden 19, 201015 r NEKDO TADY DAVAL FOTKY NA JEDEN AUTOBUS VE ZDICICH - KOLEJOVE DEPO TAK DNESKA RANO TOTO KOLEJOVE DEPO POD TIHOU SNEHU SPADLO NEVIM JESTLI SE POSKODILY I AUTA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.