Vydra Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Zkus nějaký vrakoviště. Pokud si nebudeš moc vymejšlet-RS sedačky,tak je seženeš docela lacino. Do 5000kč by ses měl vlízt i s předníma. Sem tam volám co je tady v okolí ale nemají. Ideální je se trefit do barvy. Ale jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Chtěl bych se optat a zároveň ujistit. Mám možnost koupit za pěkný peníz sedačky FRS ale mám Fcombi dostanu tam zadní? dělené mám a tamty jsou také dělené. Jde o to, že mají na zadku ty FRS 3x pás díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Chtěl bych se optat a zároveň ujistit. Mám možnost koupit za pěkný peníz sedačky FRS ale mám Fcombi dostanu tam zadní? dělené mám a tamty jsou také dělené. Jde o to, že mají na zadku ty FRS 3x pás díky moc Jo pudou ti tam bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 jak napsal Dark Faby, sám to tak mám = fabia comby + sedačky FRS včetně plnohodnotného středového pásu - pokud ty FRS kupuješ, tak ať ti nezapomene dát upínací mechanismus středového pásu PS: Dark Faby, příště bez té citace posledního příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 No právě že mám vyhlídnuté 2 sedačky FRS a jedny mají v prostřed 3bod pás a druhá ho nemá, ale zase ta druhá má prostřední opěrku :-) nechápu to. Ještě jsem našel černé kde je jak ten 3 bod pás tak prostřední opěrka.. Ale nevím co zadní tapec dveří, zda pujde na combi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 nevim co myslite pojmem tapec,ale pokud vypln dveri tak ta je na kazde karosarske variante jina..Avsak na sedacky to nema vubec zadny vliv:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 No právě mi známej říkal, že zadní tapec z krátké verze jsou jiné než z combika. Tudíš tapec z combi je kratší než krátká verze. Ano tapec jsou dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 (editace) nejen ze je jiny u kratke a combi ale je jiny i u sedanu.Ale opakuji pokud kupujes sedacky tak to nema vliv Editováno: 5. leden 2012, autor: speed.mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Ano kupuji sedačky + tapeci přece nebudu kupovat FRS sedačky a dveře mít zelenkavé... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 tak to joooo to jsem to nepochopil ze to chces s vyplnemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 no,ale jestli jsem to pochopil dobře já,tak budeš měnit zadní sedačky + tapec a přední necháš (zatim) ty co tam máš? Nebude to trochu prasárna? Neni lepší nejdřív sehnat vše a měnit na jednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Ano, nepochopil jsi to dobře. Mám sehnané komplet, ale řeším zadní, ptž předky jsou jasné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 tapece jsou combi vs hatch jine....ale pokud jsi trošku šikovný, není problém si tapece sám potáhnout...osobně jsem si je potáhl černou koženkou a vypadá to slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedas.urbi Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 zdravim, vím že je to blbá otázka, ale nemám ted svojí fabii na pár dní pryč a proto se nemůžu podívat. mám vzádu nedělený sedačky a známej mi nabídnul, jestli nechci od něho zadní dělený. Potřeboval bych vědět, jestli je tam stejný uchycení nebo ne. Když je koupim, jestli stačí pak tu jednu svojí velkou vyndat a rovnou do těch pantů zapasuju dvě dělený. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Už se to tu řešilo a když si představíš ty opěradla, tak ti to "dojde". Bude ti chybět prostřední pant. Takže buď koupit nebo dodělat a pak opěradla jen nacvakneš. Jinak sedák je výměna kus za kus. Pokud budeš chtít, ak ti to nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Dovolím si nesouhlasit, prostřední uchycení je na kastli vždycky. Tudíž se dělený sedačky dají dát do auta, kde z výroby nebyly, bez jakéhokoliv dodělávání čehokoliv. pedas.urbi: zkus to tu trochu prohledat, toto téma tu už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedas.urbi Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 jojo projel jsem toho několik a někde bylo psáno, že tam není ten jeden prostřední úchyt na sedačku a jinde zase bylo psáno že to jde prohodit bez problémů. nemám ted auto u sebe takže vůbec netuším. snažil jsem se najít k prodeji nové sedačky a podle fotek jestli jsou stejný ale nikde jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Já ho tam neměl bo zme ho tam domontovávali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.