Dominator_88 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jako nejaky cidlo otresu? pro alarm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Ahoj :-)))je to čidlo s ledkou....a slouží bud na přivolání majitele k autu (POKUD MÁ AKTIVOVÁNO)nebo na specialní nouzové otevření vozu pomocí PIN kodu a také jako ledka alarmu......:-))) Editováno: 10. Únor 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dekuji za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Konečně se oranžová BMW podařila předělat na bílo červenou.....:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Krasna prace Pane ! ;-D Jeste jednou dekuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Hlavně že je spokojenost to je nadevše :-)))))Okto-bavoráček ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Další PDC na Octavii nějak ted všichni chtějí couváky.....jako teda praktická záležitost :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Octavia I na drobné opravy předních zámků centrálu klasika bolest octavií a na opravu/výměnu vadného maxidotu plus montáž DVD s USB a stropní monitor 9,2"Wide a propojení do stávající NAVI přes AV adapter a rozbočovač atd....auto je ted řádně prokabelováno :-))))) Editováno: 15. Únor 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) po práci zasloužená pozdní večeře a pivečko :.--)))))) Editováno: 15. Únor 2009, autor: MartinRS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 použil jsi ten převodník, co s ním jde ovládat DVD i přes navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 nene použil jsem odzkoušený DIETZ ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 zdá se mi to jako velice příjemná funkce ovládat dvd přes navi, nemyslíš? Všiml jsem si že jsi tento dvd přehrávač už někomu dříve montoval... http://shop.conexx-video.de/artikel_id_105...1-Geraete-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda na té octavii LaK která má navigaci škoda (ale ne DX) jedou mapy české republiky....? Jednu takovou mám a nemůžu na to nic sehnat, prostě nějaké mapy kde by byla ČR....? Nevíš jestli něco takového je....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 pokud není DX tak českou mapu nesežere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jak píše cosby pokud máš neDX navinu je to prostě smůla........ta co jsem montoval DVD je samo DX origo i s TMC za kaslíkem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Milhausek.... jj vím o tom jen ale jde ovládat pár funkcí....a dálka u dvd je a sejnak je potřeba k ovládání....jinak samozřejmě je to dobrá věc :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 po práci zasloužená pozdní večeře a pivečko :.--)))))) jo takhle, nejdriv jsem si myslel, ze pokud si u tebe necham udelat PDC, tak k tomu jako bonus dostanu gulasek a pivecko, ze si takhle hejckas zakazniky a on si to pan nechava pro sebe, tak to promin, ale to pujdu nekam, kde mi daji NECO na vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 co je zač ten AV rozbočovač ? na kolik to příjde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 co je zač ten AV rozbočovač ? na kolik to příjde ? Ahoj :-)))je to převodník RBG na AV nezbytně nutný pro připojení k navi.....M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jo takhle, nejdriv jsem si myslel, ze pokud si u tebe necham udelat PDC, tak k tomu jako bonus dostanu gulasek a pivecko, ze si takhle hejckas zakazniky a on si to pan nechava pro sebe, tak to promin, ale to pujdu nekam, kde mi daji NECO na vic :D Neboj příště nachystám gulášek :-)))))víš jak to u mne je pokud má být práce profi dělám ji sám v klidu a potom volám zákazníka když to je hotové!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Trochu destrukce Maxidotů....výzkum dělám delší dobu bez uspěchu maxe na bílou tak ted jsem se dotoho pustil hlouběji....bohužel padnou jedny maxidoty holt výzkum něco stojí :-)))) zatím modré a jen uprava LCD polarizace.....:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 FRS na PDC docela mazec natmelený nástavec RS nic moc na umístění čidel........:-))) PS foto jen mobil takže no koment :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 FRS na PDC docela mazec natmelený nástavec RS nic moc na umístění čidel........:-)))PS foto jen mobil takže no koment :-))))) Dekujeme panovi, opet vse super!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 JJ i já :-)))dej potom vědět já mezi tím pozjistím ostatní.......M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jasne, nebo dej klido vedet ty, az budes neco vedet a neco hnedka vymyslime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.