Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Martas tak uz mam dle tvych rad zapojene supi samostmivaci zrcatko i destak a ted dotaz je mozny na O1 naroubovat samostmivaci vnejsi zrcatka, ktere to vnitrni ridi?

Vloženo

Tak to tě nepotěším zda to jde nevím ???ten kdo ti to montoval to neví???? :-))))))

myslím že jde všechno ale jestli je to nutné předělávat i boční zrcátka....:-))))

Jinak je velký zájem o kryt a řadím dle SZ tak se ale rozhodněte rychle!!!! .-)))))))děkuji.....

Vloženo

Jedna dobrá storka kamarád dovezl OII ke mne na laně :-))))že nejede a servis ho poslal někam ...že tam je závada někde v elektroinstalaci a že by to stálo X atd......a ejhle zjistil jsem už na první pohled že auto bylo podsvětlené na audi vzor někde .......a ten tuner jak letoval a letoval nevím čím :-))))tak trochu více poškodil budíky......docela síla!!!!!!

takže tady přikládám jak to je u mne po zásahu a zde již opravené ty co tam byli a nově podsvětlené na bílo/červenou....

závada byla v poničeném plošnáku od neznámého :-)))a chybná komunikace s jednotkou motoru......

post-208-1240472042_thumb.jpg

post-208-1240472046_thumb.jpg

post-208-1240472051_thumb.jpg

post-208-1240472056_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Jednotka upravena nejmenovanou F .......software odladění a maximální spokojenost ale jak to F. provádí mne nějak štve letování a oblemstaná pamět kolem osmrákaný cín no nic moc co to potom provede za čas nikoho netrápí jen mne to s....!!!!

M.

post-208-1240477732_thumb.jpg

post-208-1240477738_thumb.jpg

post-208-1240477742_thumb.jpg

Editováno: , autor: MartinRS
Vloženo

Ahoj pane :-)))nebudu zde uvádět kdo ale docela mne to s..... už jsem takto opravoval 3 jednotky a všechny podobně sprasené....on by člověk docela nadával kdyby se mu to třeba někde na dovolené pokazilo a nejelo kvůli tomuto zásahu....a zaplatil by v salonu raketu za jednotku s prací.....

Vloženo (editace)

Ahoj.

potreboval by som konektory ku nav. cidlam na xeny. viem, ze zopar si uz namontoval, nemas nahodou po ruke cisla pod ktorym by a dalo objednat konektory, piny a co ja viem co k tomu treba

pouzite neviem zohnat :(

diky

Marian

Editováno: , autor: mcsolle
Vloženo (editace)

Jeden Blázen chtěl namontovat konečně RS výfuk a tažné no hrozná práce a konečně sundal ty zástěrky :-))))

výfuk jsem dával použitý pěkný a spojky a veškeré uložení nové origo....

a dobré zjištění bylo že původní průměr 2.0MPI byl u katu sice 55 ale hned do vstupu prvního dílu byl zůžen na 45 a pak už pokracoval v té 45 :-))))) RS to má celé v 55

RS koncovku napasovat byla obštrukce ale vše dopadlo jak je na foto a nárazník dopasovám a udělán menší otvor stejného rázu jako má RS

post-208-1240818891_thumb.jpg

post-208-1240818901_thumb.jpg

post-208-1240818907_thumb.jpg

post-208-1240818915_thumb.jpg

post-208-1240818921_thumb.jpg

post-208-1240818927_thumb.jpg

post-208-1240818931_thumb.jpg

post-208-1240818935_thumb.jpg

post-208-1240818940_thumb.jpg

post-208-1240818944_thumb.jpg

Editováno: , autor: MartinRS
Vloženo

koukám, že cohlo-fošno-rychlo-hevero-rampa je stále aktuální a nutná podmínka pro kvalitní výsledek práce ;)

bych chtěl vidět ty mistry světa z těch značkových servisů, jak by jejich práce v takových podmínkách jako děláte vy kluci vypadala?

respekt :worthy

Vloženo

Takový blázni jsou nejhorší, vymyslí si něco a ty se s tím pak musíš dělat, co? :D;) Doufám, že sis to pořádně nechal zaplatit alespoň?! :D

Vloženo

Palo JJ nájezdy na rychlo poskládané :-))))ale bezpečné :-))))kdyby takováto práce byla jako je pro mne hlavní elektrika tak samo mám už hever i když autoelektrika je vždy spojena s mechaničinou .-)))hever bude často ulehčí práci i při elektro domontážích lehce přizvedneš a nemusíš lezet pod palubkou!!!!!

P2M JJ pán zapaltil sám sobě :-)))))mám konečně radost že to už mám hotové.....tažné jsem měl pod stolem 4roky a výfuk tak 2roky :-)))))

Vloženo

Nejlepší na tom je to že to je vlastně 3 tažné nejdřív přišel známej jééé tažné to potřebuji tak si ho vzal řikám kup to samé nové stejnak ho nebudu hned montovat a pak se to opakovalo podobně a ted to třetí mám konečně na autě já :-)))))

Vloženo
Nejlepší na tom je to že to je vlastně 3 tažné nejdřív přišel známej jééé tažné to potřebuji tak si ho vzal řikám kup to samé nové stejnak ho nebudu hned montovat a pak se to opakovalo podobně a ted to třetí mám konečně na autě já :-)))))

RSka preci zasadne nepracuje! Ta se ukazuje jako modelka Agatka ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...