Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Kdyz na to tak koukam,tak mym mame taky hoooodne podobny vyrizovani jeste,vid? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 jj .... nějak jsme to opomenuli .....ale já na to myslím stačí se na to vrhnout :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Dnes dorazila zásilka 3x RaidHP provedení Night Flight....Tlak turba,teplota oleje,voltmetr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Montáž Alarmu Magicar M100 do W Bora a zaslepení zámků..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Test Budíčků na montáž a podsvětlení...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ty jsi je měl nepodsvětlený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 je to tovární podsvětlení přeci......testuji jak budou pasovat.....:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Výměna prasklého čelního okna.. Pan Martyp se stavěl na pokec a ani netušil že ho zaměstnám a tímto mu moc děkuji za POMOC.....:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 :smich: V pohode pane,i ja dekuji.. Dopadlo to vyborne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elza Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Především já moc, Marťasům, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Především já moc, Marťasům, děkuju Hlavně že se povedlo a je okénko nové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Domontáž Regulace (čidel) pro xenony na OI 1.8Turbo/LPG....škoda dost narychlo namontovala jen světla a řekla majitelu pane ostatní vám už nikdo neudělá už takhle to máte dost drahý atd......kompletní oprava elektronstalace + domontáž toho co tam nebylo..... Super práce!!!!!Mohu doporučit!!!!!!Martine moc děkuji!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Důležité je že to šlape měl jsem ted dost práce a až ted čtu tvůj příspěvek...děkuji.....a co ten panel mám ho pochystat....??? Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Především já moc, Marťasům, děkuju Presne tak,hlavne,ze na Tebe nefouka... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 No předtím nefoukalo ale bylo ocinkané jedině kdyby nové nepasovalo :-)))))a nakonec se to urychlilo že prasklo uplně :-))))))... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 O1 výměna volantu za RS2 :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 TUAREG Výměna navigage stávající za novou dotykovku + montáž odbloku obrazu za jízdy a dalších funkcí....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Starej Turek.Tam asi nepůjde ani MF volant,ani maxidot,ani BT sadas RNS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 O1 výměna volantu za RS2 :-)) To slo rychle.. Udelal radost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To slo rychle.. Udelal radost? jj nic na tom v podstatě není :-)))a hlavně velká spokojenost!!! :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Montáž HID sady H4 BI-xenon......usadit všechny komponenty sady nebylo jednoduché aby to nějak vypadalo ale nakonec se povedlo....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoj všem psalo dost lidí na SZ..jaká je spokojenost s HID xeno......no tak popravdě mě potěšilo.....ale nejsem toho zastánce víte že já preferuji raději vše origo ale když seřídíte světla tak to docela jde.....když neni jiná moznost.....koupil jsem je na otestování :-)))dnes už nejsou tak drahé i H4 bi jdou slušně koupit..... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Montáž zadních PDC Octavia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejfid Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Nový pomocník jiného oboru ale je také potřeba :-)) ..tak jsme řádili na zahradě :-)))))obsah 135cm 4takt OHC Pěkná mašina..... :)i když není koncernová........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak dneska sem byl u MartinaRS na vycteni pinu. Supr prace, byl rychlej jak blesk za 5 min hotovo a jeste sme si dobre pokecali. Mockrat dekuji. (jinak rekl sem tatovi vasi radioamaterskou znacku a rikal ze je mu nejaka povedoma...) a jeste sem zajel na ten zlicin na vybrouseni ty planzety a taky mi to udelali... Diky za tip. Jinak v prubehu tydne se ozvu na tu montaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.