pepino17 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Zdravím,tiež mam ten problem,ked je auto na slnku tak štartuje na 3-4 raz.Potom ked už naskočí ide bez problemou aj častejšie štartovat.Tak čo stím je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Umíš číst? máš to tady napsaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Umíš číst? máš to tady napsaný! Asi neviem čítat!!!Ale na problem Rasku 123 nikto konkretne nenapisal čo to je za zavadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Pardon jsem se podíval na jiné vlákno je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Pardon jsem se podíval na jiné vlákno je to tady http://forum.skodaho...w/page__st__150 Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Zdravim tak od piatka mam podobny problem. Nemohol som nastartovat motor asi pri 28 °C. Naskocil asi na 7x. Predtym bolo vsetko v poriadku ziadne zavady. Pomotamim sa v meste uz startovalo Ok. Na druhy den som siel o5 niekam a nastartoval az na 2x. Pozeral som aj do motora nic nie je uvolnene ani nic nevidim. Proste po zohriati motora ide akoby nic sa nedialo otacky neklesaju cerpadlo je pocut. Dnes o5 naskocil na 2x. No mal som dojazd asi 30km tak som bol dotankovat. Lenze som si hned vsimol, ze pri viac ako polovici nadrze som mal dojazd len 130km. Pocas jazdy 15km sa mi dojazd zvysoval po 20km na 390km. Tak neviem co by to mohlo byt. Neviete poradit. Zajtra asi pojdem navstivit servis. Auto ma 87tis. km. Editováno: 25. Květen 2014, autor: VladoFII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 mne niečo podobné robilo ale v mojom prípade že ráno som bez problémov naštartoval prešiel som napr. 1-2km do obchodu bol som tam 20-30min a keď som chcel ísť preč tak ako keby to nemalo benzín ale po nejakom 2-3krát to naštartovalo. Skús vyčistiť škrtiacu klapku sice máš o 100tkm menej ale možno je špinavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Zdravim tak od piatka mam podobny problem. Nemohol som nastartovat motor asi pri 28 °C. Naskocil asi na 7x. Predtym bolo vsetko v poriadku ziadne zavady. Pomotamim sa v meste uz startovalo Ok. niečo obdobné... http://forum.skodahome.cz/topic/94813-14-16-v-59kw-nestartuje/?p=1622374 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) . Editováno: 29. Srpen 2018, autor: Pelo222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) . Editováno: 29. Srpen 2018, autor: Pelo222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesounam Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Nechci teda radit , ale nebylo by levnější zajed do servisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 v servise auto bolo ale nic sa nezistilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Takhle jak to píšeš tak bych řekl nedostatek benzínu - třeba nějaká netěsnost na hadicích. Ráno zase takové teplo není, ale může se odpařit během odpoledne, co se vrátíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) tak problem s rannym startom stale nemam vyrieseny tak ešte skús zabehnúť do škodovky...možno bude treba ešte prehrať SW Editováno: 5. Červen 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 do dnesneho dna som vymenil co je cca 2 roky co sa prejavuje zavada elektromagneticky ventil nadobky akt uhlia výrobcu toho ventila si dal akého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 ventil je od boscha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Jak poslední dny stoupla teplota nad 25°C ve stínu, tak se mi opět projevila tato závada. Nenastartuje napoprvé. Chytne a po chvíli zhasne. Půl roku byl klid a jak je vedro tak to blbne. A jak to tak sleduju, tento problém zatím nikde nikdo nevyřešil Ani na VW ani Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 (editace) . Editováno: 29. Srpen 2018, autor: Pelo222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Froggy a u mě vše v pohodě.Jak bylo auto nové na podzim,tak to tak dělalo,ale od té doby ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 A co ti teda měnili?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 mne to robilo tiež a keď som natankoval benzin z OMV tak to prestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 A co ti teda měnili?? Nic.Řekli at zkusím natankovat benzín jinde a časem se to spravilo samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Mně to dělá od samého začátku, prvně jsem tankoval u benziny... pak jsem tankoval dvakrát v rakousku a pořád to samé.. prvních 4000 km v létě to dělalo a to jsem tankoval pokaždé někde jinde.. od září do června nic a teď ve vedrech to zase začlo. A troufnu si tvrdit, že benzínem to není. Tam kde tankuju auto, tam beru benzín i do motorky a v ní bych poznal každou špatnost hned s první nádrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 tak tieto štartvania resp. neštartovania sú fakt divné, v škoda servise už niekomu odpovedali čo by to teoreticky mohlo byť alebo len tárali že zlý benzín ale občas sa to stáva..... mne naozaj pomohlo prečistenie škrtiacej klapky zo zadnej časti (musí sa demontovať celá klapka tam je ten najväčší humus ja som to mal čierne jak uhol) potom benzín plus som dal nejaký prostriedok na prečistenie vstrekov a odvtedy motor štartuje na prvý krát a to auto je stále vonku a na slnku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 no jo, ale mně to dělá od samého počátku, kdy ještě klapka ani nemohla být zanesená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.