Únor 25, 201411 r Ze začátku to moc agresivní brždění nepřeháněj. Jinak já je mám taky, jen s origo destičkama a ze začátku to brzdí fakt blbě, musíš si dávat trochu víc pozor... Ale až se trochu zajedou, tak brzděj tak o 30% lépe než origo... Ale nevím jak to bude s Brembo destičkama.
Únor 25, 201411 r Viete niekto poradit chcem vzadu menit kotuce z 253 na 282 a zhanam z RSi drziak trmenu brzdica. Brzdic mam a na internete som nasiel drziak zo superba 2 tento http://www.cc-autodi...ak-trmenu-zadni ci bude pasovat aj na oktaviu 2 1,9 tdi 2007. Dik za kazdu radu alebo keby niekto mal na predaj z RS tak dajte vediet.
Březen 8, 201411 r Nějaká zkušenost se Zimmermann kotoučema a deskama vzadu? Nebo nějaký doporučení na zadní kotouče a desky?
Březen 8, 201411 r Zimmermany sport+desky ferodo DS performance ma na předku najeto cca. 20tis a spokojenost oproti sérii to brzdí mnohem lépe. :-) mel jsem tuhle kombinaci i na golfu 4 vzadu i v předu a taky max spokojenost. :-)
Březen 8, 201411 r Ja mam vzadu asi pul roku kotouce Brembo a desky Textar a zatim spokojenost. Zadek stejne moc nebrzdi, takze je to vlastne asi jedno...
Březen 8, 201411 r Jezdím na Zimmermanech vzadu na FI docela jsou v pohodě, dnes jsem měnil desky kotouče byly OK desky už na půl sjeté, za tu cenu jsem nečekal až je sjedu úplně. http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-zadni-7_7?brand=SKODA&model=FABIA http://www.cc-autodily.cz/segmenty-zadni-oct-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-zadni-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA Upraveno Březen 8, 201411 r od VAG BoBo
Březen 8, 201411 r Díky za odpovědi. VAG BoBo>> třetí odkaz + kotouče už mám taky v záložkách a budu objednávat. Sportovní na zadek dávat určitě nebudu, jen sem chtěl vědět jestli ty kotouče a desky od Járy nejsou mimoň.
Březen 8, 201411 r Zimmermany sport a Brembo Max taky nereznou a vyjdou o litr levněji... O litr levněji všechny 4 kotouče?
Březen 8, 201411 r No koukám, že ceny jsou teď někde jinde. Minulej rok to bylo o dost levnější a já ještě chytnul slevu a pak ještě klubová sleva.. Takže možná i o litr víc no.
Březen 9, 201411 r nazdarek panove,nevite nahodou nazev hvezdicoveho klice ktery drzi zadni trmen brzd,jsou tam dva srouby,mel jsem pucenou celou gola sadu hvezdic nic tam nepasuje.potrebuji vymenit kotouce.dikes.
Březen 9, 201411 r No to si mě načnul, budu to dělat příští tejden a žiju v tom že použiju nějakej rozměr ze sady. Nemáš to jen zanesený bordelem? V tejdnu teda radši tu sadu vezmu a vyzkouším abych věděl na čem sem.
Březen 10, 201411 r ale u všetkých sa nemusí zhadovať držiak strmeňa....len sa zhodí strmeň,platničky a šróbik čo drží kotúč..potom kotúč na strane oproti strmeňu naklopíš akoby k sebe a vyberieš ho z držiaku strmeňa...
Březen 10, 201411 r jj, v to doufám že to tak bude u verze CI 38 kterou mám já, podle obrázků co sem viděl je třeba držák třmenu sundat u verze CII 41 ale ten bit XZN 14 mám samozřejmě pro jistotu nachystanej
Březen 10, 201411 r Nedá mi to tak se zeptám. Po nějakém čase se od zadních kotoučů objevují pazvuky ( většinou při rozjezdu nebo hodně pomalém otáčení kola jak vpřed tak i vzat ) jako když se napíná pružina takové praskání. Když pak při jízdě zatáhnu ručku a povolím tak to zase na nějaký čas přestane. Má to nějakou souvislost i s vodou, protože se to vždy objeví po mytí auta. Nemá někdo nějaký nápad či zkušenost co by to mělo být??
Březen 11, 201411 r Tak XZN 14 nechám doma Jinak moje zkušenosti s výměnou kotoučů - aspon pro moje zadní brzdy - 255 / C38 - není potřeba dávat dolu držák třmenu, což je dobrý že člověk nemusí shánět ten spec. klíč (zjistil jsem to samozřejmě až jsem ho sehnal :-))
Březen 11, 201411 r čauves kluci, potřebuju zjistit originalní rozmery pro mou 2.0TDI 2006 103kw přední kotouče...Našel jsem 280x22 a 288x25. Poradíte?
Březen 12, 201411 r Tak mám hotovo. Pravá strana šla jak po másle, i levá, až na ten zajišťovací šroubek na levým kotouči Ten si prostě vzal do hlavy že se mu tam líbí a nikam nepůjde Odvrtal sem mu hlavu hajzlíkovy a sundal kotouč, při odvrtávání šroubku se mi v tom hajzlovy zalomil vrták a bylo vymalováno. Nasadil sem kotouč a přišrouboval ho šroubama na kolo aby to lícovalo a na zajišťovací šroubek sem si vyvrtal dírku jinde, vyřízl závit a hotovo. Upraveno Březen 12, 201411 r od šulda
Březen 13, 201411 r Nevím jestli koukám dobře, ale dal jsi ty menší destičky, které nepokrývají většinu kotouče. Viď? Měl jsem to dřív a pak jsem měl vydřený střed kotouče a kraje cca 1cm od každého kraje byl jak nový. Vypadalo to pak hrozně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.