Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chlapi,poradí mi prosím někdo značku kočárku,která se tam vejde bez větších komplikací?A také mne zajímá i zkušenost s tím typem kočárku co vlastníte-myslím to takto:Sice se do auta krásně vejde,ale po měsící se utrhnul popruh a vržou 3 ze 4 koleček. Rád bych vybral nějakou bezproblémovou záležitost,a pak ještě přesvdčit manželku,že je to,co se jí líbí. :palec2:

Vím že je tu stejné téma s Fabii I ale nejsem si jistý,zda je kufr stejně velký.

Celá operace s nákupem bude aktuální do 2 měsíců-bude vděčný za Vaše postřehy.

Děkuju Petr.

Vloženo

Jediná pořádná rada je: zajít do obchodu s kočárkama a vše odzkoušet...u nás to šlo v pohodě....vyzkoušel jsem 3 co se nám líbily ale jen jeden šel do kufru bez problémů.....bylo to na FI.-.....ale u FII to bude myslím nastejno....

Vloženo

Když sem měl Fiata logo,tak když bylo nejhůř a kufr plnej,tak kočárek sem postavil na střechu s kolama mezi nosiče a uvázal ráčnou. :palec2:

žádný kočárek s pevnou korbou se do krátkýho auta nevleze-jestli se pletu,tak sem něco přehlídl,vybírej něco od tych trojkolek,jak se to skládá,tak to kolo se složí mezi ty dvě a ten kočár se dá do auta na štorc.

Vloženo

No asi to fakt dopadne tak,že zajedu někam do "kočárkárny" a vyzkouším si to na místě.Že bych si s tpřevezením neporadil sám,toho se nebojím,ale budu rád když ho zvládne složit do auta i manželka.

Kombíka jsem zvažoval,ale protože byla krátká FII za top peníze v akci na které bych se s kombíkem nikdy nedostal a hlavně o miminku ještě nikdo nemluvil,zvolil jsem tak jak jsem zvolil.Ale pokud přijde ještě jedno dítě,tak už budu muset jít do něčeho většího.

Vloženo

My jsme řešili podobný problém. Naštěstí jsme o mimču věděli ještě před koupi, takže jsme vzali hnedka kombik. My máme V-travel - zatím spokojenost, lehce se skládá, kola jsou nafukovací s ložiskem a navíc je to ten typ s trojkombinací. Když jsem jej odvážel z obchodu se všemi přislušenstvími (korba, podvozek, sporťák, dětská sedačka), tak jsem musel sklopit sedadla, abych to tam vše narval. Jo zapoměl jsem dodat, že ten náš typ má 4 kola, ale dělají i tříkolku a ta se myslím jmenuje V-cross (snad jsem to nepopletl).

• o 6 let později...
Vloženo (editace)

Aj keď ho tam dostaneš, určite to bude len tak tak. Dva týždne dozadu som viezol sesternicu s jej krpcom, a síce sme všetko naložili, definitívne som sa uistil v tom, že moje ďalšie auto bude musieť byť väčšie.

Editováno: , autor: e1.
preklep
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Pro info nekterym do budoucna. Britax B-motion 4kola bez problemu vcetne hluboke korby z B-Smartu. Origo B-motion korba je jeste uzsi, takze by se mela vejit taky.

B-smart nutne demontovat kolecka spodek je sirsi.

P.S. Nakonec nejlepsi kocarek pro nas je satek, manduca, skaldino :D Takze kocarky stoji prevazne ve sklepe a obcas na malou prochazku tady po meste:D.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...