Červen 6, 201312 r jen jsme to opravdu slysel , premislim nad tou jiz zminenou kombinaci bosh + desky ATE , ci kotouce a desky Meyle PD a nebo Feroda
Červen 6, 201312 r tak na to fakt zapomen u brzd se fakt vylati priplatit mozna,ze aj original. kombinace ti neporadim . ale na zadek ja planuju nekdy v budoucnu neco levnejsiho a predek asi TRW a komplet nechci to nejak kombinovat.
Červen 6, 201312 r Ondík: ty máš vždycky "zaručený" rady Starline jen přebaluje, čepy, elektro součástky nebrat, baterie jsou ok (tuším přebalený Varty), destičky údajně ok (není to z mé hlavy, je to od známého co má mototechnu), kotouče špatný...jinak zrovna Feroda, alespoň na zadek jsou na Fabii velký aušusy Peposu: pokud to auto nechceš prodat, nejlepší je dát origo kotouče i desky, je to jistota...jinak nejsou od věci ATEčka
Červen 6, 201312 r prodat urcite ne , mam ju asi mesic a pul takze urcite neprodavam , jen jsem se pal co jsem slysel. Starliny urcite davat nebudu byl to jen blby dotaz , ale nejvic se houpu mezi temi meyle PD a ateckama
Červen 6, 201312 r meyle jsem neměl, tak nemůžu sloužit... od Meyle zatím jen Meyle HD kosti, ty doporučuju, jsou fakt masivní a drží.....já měl ATEčka na předku a spokojenost, na zadek jsem je bral na jedničkoví Octavie (stejný brzdy jako Fabka 232x9 mm) a taky OK
Červen 13, 201312 r Co zase? me tech dilu proslo rukama hodne od ciny pres polsko az po originali konzultoval sme to jak s dodavatelema od vyrobcu tak se zakaznikama reference hovori jasne. navic sam sem testoval starline, HARD i maxgear takze vim co a jak. vim kdo prebaluje a co a kdo falsuje apod.
Srpen 21, 201312 r ondíkTDI-dělal jsi nakonec repas toho brzdiče?Potřeboval bych průměr pístku,abych koupil opravnou sadu a udělal repas.Pískování a barvu mám domluvenou,ale až na září,tak do té doby koupím věci a pak se na to vrhnu.Díky za info
Srpen 23, 201312 r nedelal prdim na to. STK projdu a kdybych mel resit repas,tak koupim nove trmeny radej,protoze ta sada sice stoji 180 kc,ale ja se s tim drbat nebudu a v servise ti nauctuji tolik,ze trmen mi vyjde na polovinu. Kdyby nekdo chtel levne dily ozvete se zkusim vytvorit zajimavou cenu
Září 1, 201311 r musim si rypnout Starline shit znacka ale Baterie a brzdy(desky) od Starline jsou ok musis vedet co od nich...... hlavne nikdy od nich nebrat zadne cepy.....
Září 12, 201311 r ja testuju na firemnich autech nasi znacku protechnic a super brzdi to dost ostre nemame zadnou reklamaci na zvlneni narozdil od i znackovych cneove to vychazi stejne jak STARLINE,HARD a maxgear vscehny 3 sem testoval a dopadlo to hrozne nejlepe HARD ten se celkem da. kdybyb nekdo nahodou chtel proaddit pripadne koupit brzdy za lepsi ceny staci se ozvat ted davam na zadek protechnik s tim,ze zkusim nechat ty shit desky co tam jsou pokud nebdue brzdit dam asi MEYLE to hodne prodavam na zadek
Září 12, 201311 r jo a kdyz jsme u toho jak povolujete drzak trmene nebo desek proste unasec desek jak je na 2 imbusy? ja to nepovolil zvedal sem auto,ale ani tuk navic k tomu spodnimu se beznou racnou dostat nemuzu s nastavcem na ten imbus to je moc vysoke. poradite jak to delate? nechci takovou prkotinu davat do servisu a vite jak radi berou dily co si prinese clovek sam
Listopad 1, 201311 r Mám pořád horký pravý zadníkolo, někdy tolik že jsou cítit desky. Vyměněna hadice i brzdič, stejně pořád přibrzďuje, Nějaké nápady co by to mohlo ještě dělat?
Listopad 2, 201311 r me to dela zvleny kotouc,ale nikdo enchape jak s emohly zvlnit zadni kotouce a jeste BREMBO max. ty zadky me stvou sirka kotoucu a desticek je vpodstate 95% a je to na vyhozeni,protoze to nebrzdi soumerne a vibruje.
Listopad 3, 201311 r chlapi poradte, menim vzadu kotuce aj dosky, dal som dole kotuc aj dosky, do strmena som dal nove dosky a ostalo mi tam akosi malo miesta na kotuc. Ten piest som skusal zatlacit dnu ale nejde to. U prednych drzd to ide celkom zlahka zatlacit piest no u zadnych sa to ani nehne. Poradte co s tym, pouzit hrubu silu a zatlacit to spat??
Listopad 3, 201311 r kdyz tomu nerozumis a delas to poprve,tak se zeptej,protoze takto ti zbydou akorat oci pro plac. zadni kotoucove brdzy maji pistky,ktere se zatlaci a zaroven musi otacet specialnim pripavkem. jde to i sikovkama,ale malokdy me to neslo,takze abys nakone cauto netahal do servisu,protoze zadni trmen byva casto zatuhly
Listopad 3, 201311 r a ked menim kotuce, je na nich nejaky ochranny lak, treba ho nejako riedidlom ocistit ci sa to zodrie samo pri brzdeni?? dik
Listopad 3, 201311 r Nechat tam tu barvu je pěkná prasárna! Než se to ošoupe, tak se můžeš klidně zabít. Buď to jde dolu acetonovým ředidlem, nebo to obruš smirkovým plátnem!
Listopad 4, 201311 r zadni brzdy nemaji takovy brzdny ucinek,... takze se urcite nezabijes .....takze nasadit a jezdit,.... samozrejme cca 500 kmc s rozumem a predvidanim pri brzdeni ...... plati predevsim u prednich brzd
Listopad 5, 201311 r Každý svého štěstí strůjce. Vůbec si netroufnu odhadnou, co udělá natavená barva s obložením na destičkách. Za jak dlouho to auto začne brzdit jak má!
Únor 27, 201510 r Proč Fabie s motory např. 1,4 74kW nebo 1,9 TDI 74 kW mají i vzadu kotoučové brzdy a ostatní motorizace mají bubnové? Podle informací má třeba nová Fabie III s motorem 1,4 TDI 77kW vzadu bubnové brzdy. Proč nemá také kotoučové, když se jedná o výkonnější motor, který má 77kW? Nechápu, proč konstruktéři najednou přešli ze zadních kotoučových na bubnové brzdy
Únor 27, 201510 r No na netu se dočteš, že jde o peníze - jak náklady při výrobě tak při následném servise a "trvanlivosti" brzd... Proto zavedli opět bubny ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.