Skoda Montenegro Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) No tady jsem delal box pro woofer, Je tam Knewood, Amplifer Sony.... No, jak jsem delal bednu, tak jsem mnel stesti aby se my shodle dimenze dokoncene bedny a tocho prostoru za ni "na milimetr", a pak jak jsem delal calouneni, tak jsem tam dal vetsi vrstvu materijalu, trochu jsem bednu natrlacil nohama a kupodivu tam sedi jako z tovarni . Jeste jsem ji podeprel drevenim kouskem aby se poradne natlacila pod ten drzak zadniho plata. Chcxe to furt zkouzes a zkouset a pak to dopadne jak ma. http://img3.imagebanana.com/img/s6mkeua9/thumb/Foto_0183.jpg[/img][/url] Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: Skoda Montenegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) No tady jsem delal box pro woofer, Je tam Knewood, Amplifer Sony.... No, jak jsem delal bednu, tak jsem mnel stesti aby se my shodle dimenze dokoncene bedny a tocho prostoru za ni "na milimetr", a pak jak jsem delal calouneni, tak jsem tam dal vetsi vrstvu materijalu, trochu jsem bednu natrlacil nohama a kupodivu tam sedi jako z tovarni . Jeste jsem ji podeprel drevenim kouskem aby se poradne natlacila pod ten drzak zadniho plata. Chcxe to furt zkouzes a zkouset a pak to dopadne jak ma. Pěkný no,co jsi měl z češtiny prosím tě? Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda Montenegro Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 vzdycky jsem mel ten problem to tvrde a meke i/y........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ted su někde četl,že nejsi z Čech........tak to to všechno vysvětluje,čeština je sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 kurwa jak tak kukam na tieto boxy,zacinam vazne rozmyslat nad tym zeby som rozobral svoju tubu a pouzil toto riesenie koli priestoru v kufri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.