bobocop Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ahoj, v poslednej dobe som postrehol, najmä teraz v zimnom období, že sa mi na sedačkách tvorí pleseň a to doslova a asi iba na zadných sedadlách. V aute poťahy nemám. Z čoho môže vznikať táto pleseň, je to normálny jav a ako ju odstrániť ? Tvar plesne by som porovnal asi k situácii, keď Vám začína chytať pleseň chlieb po záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 no jestli máš kožené sedačky tak savo ve spreji proti plísni a jestli látkové tak savo nepoužívej to ti vybělí, že by vyndat, vyprat a pořádně nechat uschnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 myslim, ze kozeny nema... dal bych to nekomu poradne vycistit das treba 1000 Kc za kompletni interier, ale budes mit klid a auticko krasne cisty. Ja uz bych to doma nesmudlal... delal jsem to 2x a stejne to nikdy nebude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 a seš si jistej že je to plíseň, já jsem vypozoroval že když mi napadal do auta sníh pří otevírání dveří že to dělá bílý fleky a vypadá to jako plíseň a je to jenom z toho sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 nie, iste to bude pleseň a nemám kožené sedačky... nebude to ani od snehu, nakoľko sa táto pleseň tvorí na takých miestach, kde by sneh ani nemal čo robiť, postrehol som že mám zvýšenú vlhkosť v aute, zrejme mi odniekiaľ zateká do interiéru, predpokladám, že toto bude príčinou mojej diskusie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Jestli máš vlhko v autě tak nejdřív zjisti proč a pak řeš plíseň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.