Prosinec 31, 200915 r U fabie není co vymejšlet. Kupte si nový origo vzpěry, vyměňte je a máte po problému. Nestojí zase tolik a na pár (3, 4...) let máte pokoj. A pokud se vám ty vzpěry nelíbí, doporučuju vyměnit auto.
Leden 25, 201015 r oživuji toto téma s novými poznatky http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82440 ve Fll to docela jede a já uvažuji taky o tomto zlepšováku
Leden 26, 201015 r A máš konkrétní typ kde to koupit? Mě mrcha jedna vzpěra chcíla, tak když už tak už.
Leden 26, 201015 r firma to vozí z německa tato : www.penta.edm.cz ale pročti téma ve Fll , tam máš i rozměry jaký pružinky koupit, protože jsou 2 druhy a tobě by asi stačily zelený
Únor 3, 201015 r Autor Zdárec pánové, kde kupujete pístnice na kufr(hatch i kombi)? Já se ptal v jedné menší prodejně na díly a mají asi za 700 Kč jeden kus a nebo za 100 Kč nějakou čínu. Na jaře je už musím koupit a upřímně 1500,- za tuhle blbinu se mi moc dávat nechce a ty číny kupovat taky ne, prý mají mizernou funkčnost. Každopádně pokud by rok či dva vydržely v ok stavu, stačily by. V Kelly je mají asi za 211Kč, ale nepíšou výrobce, ale myslím, že to je ta čína. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky
Únor 3, 201015 r Ahoj, mam ty vzpěry z Kelly jak píšeš za 211,-...po slevě mě vyšel kus na cca 170,- a spokojenost už asi pul roku. Značka STARLINE(čína) ale stěžovat si na ně nemůžu, radši koupím takovýhle obyč každý dva roky než značkový za několikanásobně vyšší cenu.
Únor 3, 201015 r Autor Takže výrobce je Starline. No, zeptám se ještě na ty za 100Kč, mám to u huby, co to je za prodejce. Pokud Starline, tak vezmu tyhle za kilčo. Pokud ne, radši koupím ty v Kellyně. Ale ještě počkám na poznatky ostatních. Díky, už aspoň vím, že tohle tak rok bude aspoň fungovat:))
Únor 3, 201015 r Zdárec pánové, kde kupujete pístnice na kufr(hatch i kombi)? Já se ptal v jedné menší prodejně na díly a mají asi za 700 Kč jeden kus a nebo za 100 Kč nějakou čínu. Na jaře je už musím koupit a upřímně 1500,- za tuhle blbinu se mi moc dávat nechce a ty číny kupovat taky ne, prý mají mizernou funkčnost. Každopádně pokud by rok či dva vydržely v ok stavu, stačily by. V Kelly je mají asi za 211Kč, ale nepíšou výrobce, ale myslím, že to je ta čína. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky Osvědčeno, vyzkoušeno www.gorcak.cz
Únor 3, 201015 r Prosím tě, píšou tam cena 200Kč. To je za kus? No já tomu rozumím, že za kus Tobě se to zdá hodně? Už vím nejméně sai tak o vdaceti plynových vzpěrách (včertně náklaďáků z naší firmy), které po opravě fungují už asi 3 roky.
Únor 3, 201015 r Autor Ne, nezdá, jen mě to zajímalo. Jinak ten odkaz na cc autodíly je super, mají na výběr 3 typy. Polsko, Turecko, origo. Origo za 300 je super. Díky:))))))))))))))) http://www.cc-autodily.cz/search/?kod=6Y0827550C
Únor 5, 201015 r musíš to vyzkoušet, ale tam jsou kratší pístnice a bylo by dobrý zjistit kolik je na nich místa když jsou zatažený
Únor 6, 201015 r Ne, nezdá, jen mě to zajímalo.Jinak ten odkaz na cc autodíly je super, mají na výběr 3 typy. Polsko, Turecko, origo. Origo za 300 je super. Díky:))))))))))))))) http://www.cc-autodily.cz/search/?kod=6Y0827550C Teď jsem volal do škodovky a chtějí za origo vzpěru na FI 420Kč, což si myslím, že není taky špätná cena, když si připočítáš poštovné, tak tě ani nevyjdou o moc dráž
Únor 6, 201015 r teda to otevirani je super Pokud to dobre chapu tak staci mit vzpery jako nove a jenake ty pruzinky a muzu mit automaticke otevreni kufru na dalkac? to by bylo bajo
Únor 6, 201015 r jen je ještě malinko problém, že se na FlC ještě neví jaký pružiny jsou nejlepší, ví se, že zelený a modrý ne
Leden 31, 201114 r Tak jsem koupil vzpery kufru na www..aci..cz a jeji oznaceni na liftback je 7625Z82 a po uvolneni kufru vyletne krasne nahoru a nahore plynule dobrzduje a jsem velice spokojen. nedavno jsem kupoval nejake na octu z autokelly a nahore zadne dobrzdovani nebylo - proste to prastilo a hned jsem je vyhodil. Takze ted jdu jeste objednavat na octu, funguji jako original cena lidova 210 kc s DPH
Leden 31, 201114 r oživuji toto téma s novými poznatky http://forum.skodaho...showtopic=82440 ve Fll to docela jede a já uvažuji taky o tomto zlepšováku Standis, a máš už nějaký novější poznatky než ty rok starý?? Vyzkoušel někdo ty nejtvrdší (myslím, že žluté)? Teď vy zimě je to hrůza otvírat kufr ...
Únor 1, 201114 r vyzkoušeli jsme zelené i modré na Fl kombi, ale nic. jsou slabí, tak jsme se na to pak vyprdnuli nejtvrdší jsme nezkoušeli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.