Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ideální by byl systém, co má nový SuperB. To nemá chybu

U fabie není co vymejšlet. Kupte si nový origo vzpěry, vyměňte je a máte po problému. Nestojí zase tolik a na pár (3, 4...) let máte pokoj. A pokud se vám ty vzpěry nelíbí, doporučuju vyměnit auto. :)

• 4 týdny později...

A máš konkrétní typ kde to koupit?

Mě mrcha jedna vzpěra chcíla, tak když už tak už.

firma to vozí z německa tato : www.penta.edm.cz ale pročti téma ve Fll , tam máš i rozměry jaký pružinky koupit, protože jsou 2 druhy a tobě by asi stačily zelený

• Autor

Zdárec pánové, kde kupujete pístnice na kufr(hatch i kombi)? Já se ptal v jedné menší prodejně na díly a mají asi za 700 Kč jeden kus a nebo za 100 Kč nějakou čínu. Na jaře je už musím koupit a upřímně 1500,- za tuhle blbinu se mi moc dávat nechce a ty číny kupovat taky ne, prý mají mizernou funkčnost. Každopádně pokud by rok či dva vydržely v ok stavu, stačily by. V Kelly je mají asi za 211Kč, ale nepíšou výrobce, ale myslím, že to je ta čína. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky

Ahoj, mam ty vzpěry z Kelly jak píšeš za 211,-...po slevě mě vyšel kus na cca 170,- a spokojenost už asi pul roku. Značka STARLINE(čína) ale stěžovat si na ně nemůžu, radši koupím takovýhle obyč každý dva roky než značkový za několikanásobně vyšší cenu.

• Autor

Takže výrobce je Starline. No, zeptám se ještě na ty za 100Kč, mám to u huby, co to je za prodejce. Pokud Starline, tak vezmu tyhle za kilčo. Pokud ne, radši koupím ty v Kellyně. Ale ještě počkám na poznatky ostatních. Díky, už aspoň vím, že tohle tak rok bude aspoň fungovat:))

Zdárec pánové, kde kupujete pístnice na kufr(hatch i kombi)? Já se ptal v jedné menší prodejně na díly a mají asi za 700 Kč jeden kus a nebo za 100 Kč nějakou čínu. Na jaře je už musím koupit a upřímně 1500,- za tuhle blbinu se mi moc dávat nechce a ty číny kupovat taky ne, prý mají mizernou funkčnost. Každopádně pokud by rok či dva vydržely v ok stavu, stačily by. V Kelly je mají asi za 211Kč, ale nepíšou výrobce, ale myslím, že to je ta čína. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky

Osvědčeno, vyzkoušeno

www.gorcak.cz

• Autor

Prosím tě, píšou tam cena 200Kč. To je za kus?

Prosím tě, píšou tam cena 200Kč. To je za kus?

No já tomu rozumím, že za kus Tobě se to zdá hodně? Už vím nejméně sai tak o vdaceti plynových vzpěrách (včertně náklaďáků z naší firmy), které po opravě fungují už asi 3 roky.

Není zač ať slouží ;):palec2:

Ahoj, nevíte prosím někdo jestli by ty pružiny šli aplikovat na Sedana?

musíš to vyzkoušet, ale tam jsou kratší pístnice a bylo by dobrý zjistit kolik je na nich místa když jsou zatažený

Ne, nezdá, jen mě to zajímalo.

Jinak ten odkaz na cc autodíly je super, mají na výběr 3 typy. Polsko, Turecko, origo.

Origo za 300 je super. Díky:)))))))))))))))

http://www.cc-autodily.cz/search/?kod=6Y0827550C

Teď jsem volal do škodovky a chtějí za origo vzpěru na FI 420Kč, což si myslím, že není taky špätná cena, když si připočítáš poštovné, tak tě ani nevyjdou o moc dráž :palec2:

Ano, píšu cena za vzpěru ;)

teda to otevirani je super :)

Pokud to dobre chapu tak staci mit vzpery jako nove a jenake ty pruzinky a muzu mit automaticke otevreni kufru na dalkac? :)

to by bylo bajo

jen je ještě malinko problém, že se na FlC ještě neví jaký pružiny jsou nejlepší, ví se, že zelený a modrý ne

• 11 měsíců později...

Tak jsem koupil vzpery kufru na www..aci..cz

a jeji oznaceni na liftback je 7625Z82 a po uvolneni kufru vyletne krasne nahoru a nahore plynule dobrzduje a jsem velice spokojen.

nedavno jsem kupoval nejake na octu z autokelly a nahore zadne dobrzdovani nebylo - proste to prastilo a hned jsem je vyhodil.

Takze ted jdu jeste objednavat na octu, funguji jako original

cena lidova 210 kc s DPH

post-3876-0-69919500-1296479882_thumb.jp

oživuji toto téma s novými poznatky

http://forum.skodaho...showtopic=82440

ve Fll to docela jede a já uvažuji taky o tomto zlepšováku

Standis, a máš už nějaký novější poznatky než ty rok starý??

Vyzkoušel někdo ty nejtvrdší (myslím, že žluté)?

Teď vy zimě je to hrůza otvírat kufr ...

vyzkoušeli jsme zelené i modré na Fl kombi, ale nic. jsou slabí, tak jsme se na to pak vyprdnuli

nejtvrdší jsme nezkoušeli

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.