Mr. Zajda Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) wooďáku naproti mně je to hnusně rozježděné, samé korary a věčně tam někdo stojí že zapadl... no nevím... a nebo se přesuneme do nějakých podzemek (to byl jen nápad) Editováno: 13. leden 2010, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 panove sraz nechame tam kde jsme se domluvili a podle toho jak to bude vypadat se nekam presuneme, ok? Ten resun muzeme nazvat jako "Spanila jizda" no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jojo hosi presne tak kdyztak se nekam presuneme , já to tam zítra omrknu a kdyžtak trochu rozjezdím dodávkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 seznam ucastniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 14. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ja to ti staci kamo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 seznam ucastniku? Ja , bobo, Xluky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 seznam ucastniku? Havirovsky express Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 René já a Rudolf .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Olej nežeroucí exemplář 100 koňovky z Opavy taky dorazí, doufejme .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Zdendo ty přijedeš? Jseš borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Budu se o to snazit, auto jsem uz zprovoznil vcera. Ale reknu Ti, to byl fofr. Ve sredu jsem mel na poste jeste balicek z dilama co jsem potreboval k montazi, tak jsem si rikal ze to vse udelam ve ctvrtek. No ale kdyz jsem volal borcovi na tu geometrii , toz mi rekl ze ma plno a ze me veme az za tyden. nebo prej jedno misto by mel ve ctvrtek v 9hod rano. No tak si to dovedes predstavit. Ramena sli ve stredu z lakovny a ja jeste v praci do 15hod. Vyzvednout balicek, prelisovat komplet ramena a do monterek a sup do garaze. Tak jsem to mel za 2,5 hod komplet smontovane a vse se stihlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 ja beru ješte kamoše .ten už jednou snama byl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 pojizdná diskotéka dorazí taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Taky dorazím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 kuwa lidi, to chce spíš nějaký letiště než parkoviště, podle tohohle toho to bypadá, že nís tam bude jako malých myší... to tam nemůže vlézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Zdendo, to vubec nechapu proc jsi nesehnal vetsi parcelu. Nekteri muzou k tobe do dvora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 minimalne je zvykem sepsat, kdo dorazi... Kdyz uz se toho nikdo neujal, tak alespon mensi seznamek je tu: Sergej + slecna s-talker + slecna Big.Dane Luďan Mr.Zajda Woody Bruno128 Hoblik Dr.Zoidberg Havirovsky Expresssssss x.luky + kamos Hanys73 Martin TDi Milan007 blondakxxx Jen woody Midas deko marsal ramatikl Royce folvarcny maros? pepohlud cca 24aut + HavEx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 jojo brácha na to kašle asi mu to vytmavíme příště založit takové téma a nestarat se o to , jinak byl jsem se tam včera podívat a přinejhorším než se sejdeme všeci a domluvíme co a jak tak se dá stát v tom vyhrabaném oválu...když se postávíme všeci na kraj tak kolem nás by mělo projet i další auto ...no a jakmile budeme všeci tak se domluvíme kam se pojedem přeparkovat a možná i vyblbnout , teda tak bych to viděl já alespon . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 tak tak, srazíme se tam kde bylo původně domluveno a pak se uvidí..... v Hlučíně je ještě pár parkovišť, kde by se to dalo uskutečnit, jedno je kousek nad tím u Lidlu a jedno je v centru, tež se tam pár aut vleze, ale na blbnutí to není a nejsem si jistý jak to tam vypadá se sněhem a jestli to náhodou není placené. zíta tam jedu za tchyňou, tak to okouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 a mohli by jsme vyhlásit soutěž o "nejšpinavější auto prvního letošního srazu" protože já nemyju ani kdyby jste mně prosili a vítez by sice žádný pohárek nedostal, ale mohl by být zde v tomto vláknu oficiálně vyhlášen (konečně mám naději na nějaké uznání ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Nooo zajdo jak píšeš tak ty parkoviště by určitě šly, nebo jeste u Big Billy tak , nebo i u škodovky jak je u Shellky tak tam vzadu je myslím taky i velký plac před jejich branou a byla by to i reklama , já tam teď už nepojedu...tak to zjistím v neděli kolik je tam místa , jinak s nejšpinavějším autem myslím že bude hodně konkurence...já to taky asi kašlu v té zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Zajdo,neblázni,kdo by to teď myl? Jedině leštič Woody :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Já ne nestíhám, jsem práci , tak pojedu podruhé špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 no Woody, že se nestydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 musím to auto dneska ještě pořádně zaprasit, chci vyhrát titul "čuně srazu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.