SERGEJ_3 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Pánové co takhle sraz Ostravsko a okolí ? ? ? Termín a místo bysme vybrali podle hlasování tak aby mohlo přijet co nejvíce lidí. Myslím že minulý sraz na Hlučíně se povedl tak to zopakujem Tak pište pokud máte ještě nějaké návrhy, jinak pokud by byl sníh tak vezmu kužely a uděláme nějakou jízdu zručnosti ... Zváni jsou všichni Škodofkáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Tak už jsem odhlasoval,byl bych radši pro víkend 16.-17.1. to mám volno a jsem pro Hlučín ,ale je mi to celkem jedno kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Bomba vemte si prikald z ramatikla tak to ma vypadat odhlasovat a napsat komentar sikovny kluk to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) taky jsem pro Hlučín, ale jinak mi je místo celkem jedno. A když to bude o víkendu, a nebudu muset makat sobotní přesčasovou bonusovku, tak je mi jedno celkem i kdy p.s. to hlasování je super, jak jsi to seržo udělal? Editováno: 30. Prosinec 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Odhlasoval jsem jak jsem odhlasoval ale je mi to jedno zkusím se přizbusobit, ani nevím jak budu po novém roce robit mám totiž už skoro 14dní dovču, takže se zkusím nějak zařídit, akorát do toho hlučína bych musel jet s někým tady ocať bo jsem tam ještě nebyl třeba s tebou woody , jinak mohlo by pořádně mrznout a pak by jsme mohli ty drifty přímo na jezeře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 wiggle, do hlučína můžeš jet klidně se mnou, trošku to tam znám, jezdím tam tak 3x týdně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Copak se to tady kuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 celý leden zkouškové :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Cusek, idealne druhy vikend v lednu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Hlasoval jsem pro Hlučín a termín je taky jedno hlavně ať neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 31. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Prset snad nebude, musime se modlit zatim to vypada ze byste to chteli pozdeji nez v lednu, tak pokud mate nejake navrhny na datum tak piste, at dame nejaky termin do placu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Taky jsem hlasoval pro Hlučín, protože jde hlasovat jen pro jedno místo. Je mi úplně jedno kde to bude, hlavně když to bude Pokud budu moct, určitě přijedu kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Taky jsem pro Hlučín a je mi jedno kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Taky bych se přijel kouknout,ale nechám to na náhodu.Dělám harmonogram,takže uvidím,jak se nakonec domluvíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 už se to tu peče, snad to bude velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 chtělo by to co nejdříve dokud bude sněžit ještě , dneska to je parádička na cestách , jak říkal brácha vemem kužely a uděláme slalom nebo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midas Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Já bych jel tak pokud nebude vadit na srazu starší sestra felda Hlučín je dooobré místo takže se přikláním k Hlučínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) midas nevadí ŽÁDNÁ škodovka, jen jak jsme byli v Hlučíně naposled, tak se nám tak vesrala nějaké slečna a zaparkovala jako pravá blondýna, a vůbec ji nebylo divný že stojí v řadě cca 30 škodáren a čumíme na ni všichni jako puci, no prostě šupa Big_Dane ty jsi brácha od sergeje? Editováno: 2. leden 2010, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Mr. Zajda: Ano jsem ....možná bohužel možná bohudík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 bohužel nebo bohudík to už neřeš, hlavně že víme kdo jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 tak jasne že bohudík....vždycky mu musím pomáhat na autě...a co bych bez něho dělal...bych se doma unudil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 nekecej ja pomaham tobe hlavne s vyberem Skodofky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 tak já jsem taky pro Hlučín a můžu kdykoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 tak to vypada nadejne panove, tak dame teda ten termin 16.1 ??? at je jeste snih a muzem poblbnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Neblbni 16 mám denní, nech to na 17.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.