juke.box Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Tak tam už je VNT turbo, chipem se dostaneš na cca 80-85 Kw, když dáš větší trysky, tak někdě okolo 100Kw v klidu, to tě brzdí ted nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Chlapi jen takový dotaz mimo mísu. Když se dají větší vstřiky je to prostě bez debat spojené se zvýšením spotřeby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ahoj vseci, vim ze je toho tady spousta,ale uz jsem v koncich a mam veliky problem,ktery se spojuje opravdu snad s celym motorem... Pisu za kamarada,moc tady tomu neholduje,ale na aute delame oba. Ma octavii 1.9tdi 66kw chiplou na 84kw kde turbo sepina uz od 1200tis/min.. Jelo se s vozikem (pripojena eletrika) asi cca 60km..po 60km se jelo pak z kopce tak se hodil neutral a kdyz se pod kopcem zaradilo,tak prestalo jit turbo...auto bylo bez tahu a jelo sotva co mohlo..tak nastaly opravy...udelala se diagnostika a jednomu to hazelo chybu ve vsech cidlech a druhymu mechanikovi zase jen tlak v turbu...tak se sehnalo druhe turbo,vymenilo se a zadna zmena, samozrejme vycistene i s hadicemi k tomu...pak se skusila i moje RJ kdyby byla jeho v haji skrz vsechny cidla co hazeli chybu, samozrejme se ulozila,nahrala jeho odskousela a chyby se nacetli take,ale jeho jednotka po prehrati fungovala v mim aute,nastartoval jsem i odjel,takze RJ je v poradku,tak se prehraly a namontovaly zpet do svych vozu...potom se zaclo s rozvodama,kdyby byly slocene,takze i rozvody jsou nive a sestelovane...dale se skouselo i nove palivove cerpadlo a vaha vzduchu take... Auto se pokazde natoci na drb,ale nechce sepnout turbinu...pri jizde jde auto do otacek,ale nezrychluje o moc...a motor jeste divne klepe nahlas...to mame podezreni na hydrosteli, kouknete na video a budeme vdecni za kazdou radu ci pomoc,dekujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Nikoho nic nenapada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Takže kdyby náhodou někdo chtěl vědět kde byl zakopanej pes, tak to bylo špatné ukostreni řídící jednotky. drát byl vyhorelej, ale udržel proud, tudíž to házelo chyby a motor nevěděl co má dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Ale išiel A aj z Chorvátska by si domov došiel... Toto u nových áut nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 17 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 zdarec zvažuji nad zvýšením výkonu u své octy tdi 81kw, typ motoru AHF, najeto 217xxx, chtěl bych vědět co by bylo lepší jestli vstřiky sprint 764 nebo chip? diky (nové téma jsem nechtěl zakládat když je tady už založené) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zítra ti pošlu graf z úpravy 81kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Dobrý stav, všechno org. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 17 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 a to je chip nebo vstřiky? pravě nevim do čeho mam jít a co by bylo lepší jestli ten chip nebo ty sprinty něake rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 17 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 a ještě jsem se chtěl zeptat zda bych dal vstřiky bosch sprint 764 zda by to víc kouřilo nebo ne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 To je pouze úprava. Se 764 s org turbem budeš o 10PS lépe, aspúoň tedy u mě a bez kouře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 17 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 aha takže když bys mi to udělal ty vstřiky tak bych měl jen o 10ps vic než origo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) Záleží jaký typ vstřiků máš , a kolik mají najeto. Pokud máš poslední ekomodely ASV tak z úpravy nevyleze třeba ani 130PS. AHF většinou OK/ viz graf/ u těchto je k 764 už jen malý rozdíl. Musí se přenastavit vstřikovací otevírací tlak. Bez konkrétního auta, se bavíme hodně hypoteticky. Editováno: 20. Listopad 2014, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinek Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Bracha mel na AHF 150 koni a 330 Nm , trysky FB Sprint 502 , EGR OFF, turbo (VNT 15) a zbytek HW vse serie. Soft TDI Fun . Takze jestli chces vykon , musis udelat trysky a potom doladit SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Pokud jsou nové a odborně namontované/seřízené, tak to není spojené se zvýšením spotřeby, samo se bavíme o lehce výkonějších tryskách, např. SPRINT 764 (ne RACE520 apd.) Např. zde: http://race.dieselpower.cz/novinky.php?new=158 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.Octav66 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 (editace) Nemáte zkušenost s http://www.chiptuning.cz/ ? Čipovali mi TDI 66kw a podle brzdy mi ukazovali, že mám teď cca 86kw, vše mi přišlo ok. Byl jsem v pátek u známého na kafe a zajímalo mě, kolik ukáže auto na jeho brzdě a výsledek něco málo přes 70kw, což mě překvapilo ale hned se mi vysmál, že když se podívám na jejich web, mají při porovnání dvou aut (diesel/diesel), akorát změněny čísla ale graf ukazuje pokaždý stejný průběh motoru. Nechápu, co je špatně, kdyby tam chip nebyl, nemělo by to snad ani 70kw ale za ty roky a nájezd míň než seriových 66kw Editováno: 9. Březen 2015, autor: L.Octav66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Ahoj, taky bych se rád zeptal... "zdědil" jsem po otci octu 1 66kw 1,9 TDI - otázka zní, má to cenu chipovat při cca 260tis??? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawca Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Ahojte, rád bych chip Octavie 1.9TDi 66kw, r.v. 99, ideálně Brno. Co jsem zjišťoval, všichni říkaj: "Je nutno pájet". Co je na tom tedy pravdy? Nehulí mi to a ani nechci, aby po chipu hulilo. Dejte vědět pls. Díky! D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Dobrý den, chci se zeptat mám o1 r.v. 2002 tdi 66kw chci nachipovat ale mám najeto 420 000. Myslíte že může něco odejít chipem? Popř kde chipovat? Díky za zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Já osobně bych při takovém nájezdu do toho v žádném případě nešel. Ale to je jen můj názor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.