Marek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Bojle odkud jsi , poskytnu ti péro na hranííí ( zní to dost divně ) tohle u tebe zní zcela normálně....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 bojler: máš na to fandim ti a ty máš ale péro! (vzpěru) takovou pěknou, stříbrnou momentálně na to mám, pokud teda pružina stojí cca stovku péro zatím nemám, docela bych uvítal rady jakou barvu. kvůli menší délce to vypadá určitě aspoň na modrou. asi vezmu rovnou i červenou, moc tomu nedávám :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No tak budeš projíždět Prahou, že by jsme si porovnali péra ? Mám zelený Můžem zkusit nahodit k tobě jestli to pošlame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 V Praze su skoro pořád. Zkoušim teď počítat délky stlačených pružin. Nejsu technik, ale přemejšlim, jestli nebude lepší delší pružina, byť s nižší tuhostí, než silnější, ale míň pružná. Ten parametr c je stejnej u tahu i tlaku? Ta 32mm zelená by tam mohla pasovat. Modrá a červená asi jenom 25mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 S timhle na me nechod ja zasadne pokus omyl :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 baojler: já si myslím, že zelená bude slabá, zkusil bych spíš modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No 25mm zelenou sem zavrhl. Počkám, jestli někdo nepřispěje odbornou radou a když ne, tak asi zejtra vobjednám jedny modrý a červený 25mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 tak už je konečně teplo, do klacků leze míza, péra povolují, tak si to asi udělám taky. Na krátkou F už vim jaký pružiny, ale co na toho kombíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 on je teda rozdíl i FII a FIIC? a jéje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 bojler: určitě začni od modré.FII vs FIIC, na krátkou stačí zelená,C potřebuje modré, tedy aspoň u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) taaaak hotovo dnes som si nainstaloval aj ja otvaranie kufra a la lexus style:D 10 minutova robota:) podakovanie patri eversovi Editováno: 6. Březen 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasBR Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Nenici to pruziny ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 myslis vzpery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) Ahoj jenom malej dotaz. Kdyz jim budu psat obednavku co jim tam mam napsat mate nekdo nejaky presny udaje o ty pruzine co bych jim poslal do toho penta-edm.cz. Je to na FII. Dik Editováno: 6. Březen 2010, autor: Fus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Fus:když si tohle téma pěkně projdeš tak najdeš všechno. Editováno: 7. Březen 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasBR Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ano vzpery som myslel prepacte, nenamaha ich to prilis ? pretoze ma to zaujalo ale ak mi to ma znicit kufor tak za to mi to nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak sem pro jistotu ještě jednou měřil volný prostor pro pružinu. Vychází to opravdu na ty __ x 025. Ještě si řikám, že bych zkusil vzít s o půl cm větším průměrem (proto ty podtržítka). Ten koeficient síly na mm z katalogu je u modrých při stejné délce o polovinu větší a ztlačit by se měly dat o 1mm víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Třeba se budou někomu hodit ceny: pružiny Steinel ceny jsou v Kč za 1 kus bez DPH SZ 8020 20x025 (modrá) 80,- SZ 8020 25x025 (modrá) 89,- SZ 8030 20x025 (červená) 96,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Davidenqo: a cos tam tedy dal za ty pruziny? Modre nebo cervene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Třeba se budou někomu hodit ceny: pružiny Steinel ceny jsou v Kč za 1 kus bez DPH SZ 8020 20x025 (modrá) 80,- SZ 8020 25x025 (modrá) 89,- SZ 8030 20x025 (červená) 96,- a jakej je v nich rozdíl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Davidenqo: a cos tam tedy dal za ty pruziny? Modre nebo cervene? Dave tam dal zelené !! Jako já .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 marek: modré jsou střední tuhost, červené velká tuhost, jedna z modrých má o půl centimetru větší průměr a měla by tím pádem být taky silněnjší než menší modrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 a už jsi s tim něco provedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 zatím objednáno, tuším příští středu přijdou. mám domluveno, že pokud budou zcela nepoškozené, není problém vrátit, vyzkouším a pak kdyžtak doporučím. protože oproti u FIIC udávanému prostoru cca 18mm mám u R zhruba o půl centimetru míň, zkusil sem selskou úvahou délku nahradit větším průměrem při stejné barvě. celková síla by tuším měla být velmi podobná, ale nechcu fušovat do něčeho, čemu nerozumím pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Publikováno Včera, 11:22 Zobrazit příspěvekCrake, na 10. březen 2010 - 10:46 , řekl: Davidenqo: a cos tam tedy dal za ty pruziny? Modre nebo cervene? Dave tam dal zelené !! Jako já .. heh, zelene presne tak, si sa netrafil crake:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.