Přejít na obsah

Sníh ze střechy


ViperCZ

Doporučené příspěvky

Apeluji na všechny. Neparkujte v místě kam může sjet sníh ze střechy a pokud parkujete v garáži, ukliďte ze střechy sníh, ať se střecha nepropadne!!!

Takhle dopadla dnes v noci moje Fábie když mi na ní z výšky cca 15m sjela obří masa sněhu z celé střechy....

post-19151-1263889243_thumb.jpg

Prvotní ohledání: celá střecha, elektricky ovládaný střešní okno, čelní sklo, kapota, zadní stěrač a pravděpodobně celej tapec střechy, jelikož se mezi střechu a tapec dostal sníh, kterej nemůžu dostat ven a roztaje tam... Bojím se aby to nedala pojišťovna jako totálku, protože oprava bude drahá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a co situace ktera je u našeho domu: střecha ma sklon na sousedovu cestu podle jeho domu,ta je uzavřena(vrata) já z venkova na střechu vydím z části tzn. mužou posoudit zhruba třetinu střechy ktera je dlouhá 20m.soused po cestě zajiždi na svuj pozemek do garáže a sníh samozřejmě moh kdykoliv sjet(a taky ho kus sjelo)

takže otázka je:mam u souseda každy den zvonit a hlídat to já nebo je to na něm a měl by mě upozornit že to může kdykoliv spadnout(at si to ze sve střechy na jeho pozemku sundam) a nebo si zato zodpovídá úplně sám??? jen bych dodal že soused je pěknej k..ot :-))))).....a protože musel o hodinu dřív vstavat do práce aby si vyčistil vyjezdovou cestu tak sem zvědavej aby po mě nechtěl nějakou nahradu.

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...