Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na Octaviu sa mi to zdá až moc prehnaná cena (1.012,- a Scout 2.000,-)

Není to rovnou nějakej taxi paket? U nás cena 1000Kč.

Možno je tlačová chyba v cenníku z ktorého to mám. Uvidíme po 1.6. čo to vlastne bude a za aké peniaze.

Čo poviete na nové prepínanie diaľkových svetiel? Dúfam, že si zvikneme...

Je možný žeby se do roomstera dodával od nějakého KT 140A alternátor ? pod označením 8GU

Upraveno od KoNG

• 3 týdny později...

Co myslite, dostane OII misto 1.4/59kW slabsi variantu 1.2TSI? A nebo jedna atmosfera zustane - 1.4/63 EU5?

to by bolo dobre. Ked uz to dostala F2, u ktorej su zakaznici predsa len menej narocni, tak nevidim dovod...

Jedna z dalších novinek je nastartování motoru jen se sešlápnutým spojkovým pedálem. Jinak hlásí na maxidotu "SEŠLAPNI SPOJKU". Vyzkoušeno na OII všech motorizací.

Ráfek: Ano, už jsem to avizoval dřív. (nevím, jestli tady, nebo na garáži). Jen bych doplnil - vozy bez maxidotu mají na displeji nový nápis "Spojka!". V případě zájmu mohu dát i obrázky. Jinak daleko horčí v MR2011 je očesání výbavy Superbu Comfort na minimum (bez chromu, světel ve dveřích,.....)

Stejně ho nikdo v té výbavě nekupuje... aspoň u nás.

Docela zajímavá statistika - jedna třetina prodaných Superbů na českém trhu za květen má náhon 4x4...

A ešte keď od 45.KT bude v dieslu 4x4 s DSG...

Dle nového katalogu model. roku 2011 má YETI objem palivové nádrže pro pohon 4x2 - 55 litrů místo dosavadních 60 litrů,u pohonu 4x4 zůstává 60 litrů, 1.2TSI má menší komb. spotřebu 6,4 l místo 6,6 l (vysvětlivka je dole, záleží jestli je pohotovostní hmotnosti vozidla s mimořádnou výbavou do 1505 kg nebo nad.

Ako vzdy - setrenie nakladov v podobe mensej nadrze z Octavie...

Co je rozhodující pro určení modelového roku, datum objednání nebo výroby?

Díky

Datum výroby, cca. před začátkem léta (22. týden) do začátku příštího léta MR2011.

Upraveno od šulda

Většinou mají prodejci prodejní programy dopředu a pokud není nějaká nestandardní situace, dostaneš to, co si objednáš.

• 4 roky později...

vím, že je to už starší téma, narazil jsem na něj náhodou, ale vidím že je tu spousta fundovaných lidí ... může mi prosím někdo říci, kdy nastala změna u FII co se týká motoru 1,2HTP 44kW, kdy opustili šesti ventilovou verzi a vyráběli už jen 12V verzi 44kW (nebo 51kW). Tak nějak tuším že to bylo právě u MR2011, jen to potřebuji mít potvrzené.

Tady je članek o HTP ve Světě Motorů od p. Vaculíka - zajímavé čtení a mj. i popis jednotlivých verzí HTP v toku času (vč. kódů motoru).

4d4725b80aa3bba77502f951cfa5a505.pdf

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.