Milan II Vloženo 1. Květen 2006 Vloženo 1. Květen 2006 (editace) zdar kluci, Mám ještě pár sad MDF podložek pod repro Octavie. Má ještě někdo zájem?? Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat
Milan II Vloženo 4. Květen 2006 Autor Vloženo 4. Květen 2006 Vážně nikdo nechce takový krasavice??? Tyhle mám připravený do své octy, i s novýma komponentama Hertz ESK 165. Citovat
Milan II Vloženo 4. Květen 2006 Autor Vloženo 4. Květen 2006 (editace) A tady je foto... Editováno: 21. Květen 2009, autor: Milan II Citovat
Whitek Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 Zdar, O podložky mám zájem, ale chtěl bych si je udělat sám. Jen nemůžu sehnat MDF desku (ňákou menší) v dřevoprodeji se musí koupit celá 2,7 x 1,8 m. Kde jsi koupil matroš ty? Proč se nemůže použít nějaká dřevotříska? Citovat
fancarhifi Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 Je to řezaný z celý tabule.Menší nejde zakoupit. Citovat
johan Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 Milane, kolik si dával za ty Hertz 165 ? Jinak mám od Milana taky ta podložky a je to maximálně kvalitní prácička včetně vyrovnání těch rovin. Viděl jsem jich hodně, ale tohle je opravdu špička. Milane, ještě jednou díky. Citovat
miras Vloženo 8. Květen 2006 Vloženo 8. Květen 2006 Milane zdravím a chtěl jsem se tě ještě jednou zeptat na ty MDF. Už jsem Ti psal dva e-maily a ty jsi nijak nereagoval.Ty podložky moc chci, tak mi prosím tě napiš jak jsi na tom. Miras:angry: Citovat
VPetr Vloženo 8. Květen 2006 Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj Ty Hertze jsou myslim kolem 2340,- Jsou velice kvalitni a s origo.octav.se nedaji vubec srovnavat.Potom zalezi take jake mas radio. Pouzivam je v Golfu 2 a montoval jsem je i do BMW.Naprosta spokojenost. Citovat
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Vloženo 9. Květen 2006 Milane já stále čekám jak to bude s autí Citovat
fancarhifi Vloženo 9. Květen 2006 Vloženo 9. Květen 2006 AhojTy Hertze jsou myslim kolem 2340,- Jsou velice kvalitni a s origo.octav.se nedaji vubec srovnavat.Potom zalezi take jake mas radio. Pouzivam je v Golfu 2 a montoval jsem je i do BMW.Naprosta spokojenost. Aby nedošlo k nějakému nedorozumění, Milan II má Hertz ESK165 a ty myslíš asi DSK165 a mezi nima je 2tis rozdíl, ale i ty DSK hrají taky dost dobře. Citovat
Milan II Vloženo 9. Květen 2006 Autor Vloženo 9. Květen 2006 Tak, tak, fancarhifi má pravdu. Já mám ESK 165 se žlutou membránou za 4050 kč!! A ty, o kterých vy mluvíte, tj. DSK 165 mají tmavě šedou membránu a jiný tweter. Citovat
Honzy Vloženo 9. Květen 2006 Vloženo 9. Květen 2006 Tak od Milana II jsem podložky koupil a jsou naprosto špičkové. Perfektně zpracované a sedí jak ulité. Kdo o ně máte zájem mohu vřele doporučit a neřešit ušetřených pár stokorun. Jednání naprosto férové, prostě Milane ještě jednou díky. Podložky jsem sháněl dlouho a v takovéhle kvalitě je skoro škoda že nejsou vidět. Citovat
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Vloženo 10. Květen 2006 Tak od Milana II jsem podložky koupil a jsou naprosto špičkové. Perfektně zpracované a sedí jak ulité. Kdo o ně máte zájem mohu vřele doporučit a neřešit ušetřených pár stokorun. Jednání naprosto férové, prostě Milane ještě jednou díky. Podložky jsem sháněl dlouho a v takovéhle kvalitě je skoro škoda že nejsou vidět. Souhlas, mam je od Milana taky a nemaj chybu! Predevcirem sem je lakoval a brzo pujdou na auto, konecne Citovat
VPetr Vloženo 10. Květen 2006 Vloženo 10. Květen 2006 Aaaaa jsem se spletl.....se omluvam....uz to nikdy neudelam Docela by me zajimalo,jak velky rozdil je mezi nima v hlasitosti a kvalite zvuku... Jsem dooost spokojen oproti SPECTRONU,DEXONU je to spicka.... Citovat
fancarhifi Vloženo 10. Květen 2006 Vloženo 10. Květen 2006 Kdyby tě slyšeli dealeři Spectronu ti by ti dali ti jsou na Hertz vysazeni a neuznávají nic než to co prodávají Citovat
Davon Vloženo 10. Květen 2006 Vloženo 10. Květen 2006 Vim ze se to tady uz probiralo, hodte mi prosim nekdo kdo vite odkaz kdeto je, nemohu to najit. Nebo mi staci rict, co vse se musi udelat aby se podlozky vesli do dveri? Je treba neco predelavat, nebo se jen nasroubuji, coz znamena delat diry do kastle? Diky UZ JSEM TO NASEL, NEVNIMEJTE TO! Citovat
fancarhifi Vloženo 11. Květen 2006 Vloženo 11. Květen 2006 Napiš Milanovi II určitě ještě nějaký má.Jediný co musíš udělat je sundat tapec.Jinak montáž podložek je bez problémů.Plastový kroužek odšroubuješ a a místo něho dáš ten z MDF.Milan ti k tomu napíše takový mini manuál aby jsi věděl jak nato.Není potřeba dělat žádné díry do kastle. Citovat
Whitek Vloženo 13. Květen 2006 Vloženo 13. Květen 2006 Já si podložky včera vyrobil podle plánku na www.skoda-octavia.cz, ale musím říct, že ten plánek má své nedostatky a chyby. Kvůli tomu jsem to dělal místo jednoho - dva dny! Aspoň že jsem sehnal MDFku za 30,- v odpadcích v Hornbachu. A ještě mi zbyde i na basák. 1) otvor pro reprák je nakreslený malý a 17 cm reprák tam nevleze. Nechápu jak to někdo navrhoval. 2) spodní výstupek 30 x 18 mm musí být dvouvrstvý (2 x 18), jinak na něj nedosáhne tapecírunk (možno použít delší šroubek) 3) musel jsem odpojit přívod na spouštěč oken a provléknou jej vnitřkem dveří, protože vadil podložce. 4) nejsou zakótovány 3 otvory pro upevnění desky - pracně se to přiměřuje. Pokud bude čas, tak to tu možná dodám opravené. Citovat
fancarhifi Vloženo 13. Květen 2006 Vloženo 13. Květen 2006 no vidíš, od Milana je to plug and play Citovat
Milan II Vloženo 14. Květen 2006 Autor Vloženo 14. Květen 2006 (editace) Já si podložky včera vyrobil podle plánku na www.skoda-octavia.cz, ale musím říct, že ten plánek má své nedostatky a chyby. Kvůli tomu jsem to dělal místo jednoho - dva dny! 1) otvor pro reprák je nakreslený malý a 17 cm reprák tam nevleze. Nechápu jak to někdo navrhoval. 2) spodní výstupek 30 x 18 mm musí být dvouvrstvý (2 x 18), jinak na něj nedosáhne tapecírunk (možno použít delší šroubek) 3) musel jsem odpojit přívod na spouštěč oken a provléknou jej vnitřkem dveří, protože vadil podložce. 4) nejsou zakótovány 3 otvory pro upevnění desky - pracně se to přiměřuje. Pokud bude čas, tak to tu možná dodám opravené. Ten plánek, podle kterého jsi podložky dělal, pochází odemě! V té době, kdy plán vznikl, jsem i já tápal a zkoušel různý verze. Když se podíváš nazpět, uvidíš rozdíly ve vývoji. Tak prosím omluv nedostatky ve výkresu. Dnes už mám udělaný šablony a nemusím tak při každé "várce" podložek rozdělávat dveře a stále je přiměřovat. Zrovna dnes jsem dělal trochu atypycký podložky (vpravo) s otvorem pro repro 120 mm. Ještě vrtnu dírky a jedou... Editováno: 21. Květen 2009, autor: Milan II Citovat
zabiak Vloženo 14. Květen 2006 Vloženo 14. Květen 2006 A pod tím plánkem je napsáno: Pozor: Vnitřní průměr vyrobte podle reproduktoru. Citovat
fancarhifi Vloženo 14. Květen 2006 Vloženo 14. Květen 2006 To souhlasí protože ne každá 16tka má stejný vnitřní průměr (je to v rozmezí 142-144mm) to samé platí i pro 13tky.Proto ta informace "pozor". Citovat
baurak Vloženo 15. Květen 2006 Vloženo 15. Květen 2006 i ja mam podlozky od milana a musim jen a jen doporucit...super komunikace,rychlost a naprosto vyborne a presne udelany podlozky...proste uplne bez problemu...jsem maximalne spokojen a jeste jednou diky Citovat
vittorio Vloženo 15. Květen 2006 Vloženo 15. Květen 2006 ja je mam tez ale nedaval jsem je tam ja ale garny, nejake mensi problemky pry byly ale vyreseno a parada...nikde nic nechrasti a Rockfordy si tam libuji Citovat
Milan II Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Vloženo 16. Červenec 2006 Zdar kluci, chtěl bych upozornit ty, co by ještě měli zájem o podložky MDF, že mám pár kousků připravených k expedici!! Tak že si o ně napište. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.