Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ono ked ti mam pisat tvoje chyby tak bi tu bolo vervene more atk nabuduce but :ph34r: a nervi ti budem zrat a ak sa ti nepaci vypadni ! :angry:

R.O.F.L

A teraz si precitaj svoj prispevok ty inteligent!!!!

Vloženo
Neda si niekto chlebicky? :horse:

je to trapne a pozri ak budem chciet tak napisem do bazaru ze kupim toaletny papier a tebe bude po tim vies co a zacni sa starat o seba ! ;) a bude dobre !

Vloženo
ono ked ti mam pisat tvoje chyby tak bi tu bolo vervene more atk nabuduce but  :ph34r: a nervi ti budem zrat a ak sa ti nepaci vypadni ! :angry:

R.O.F.L

A teraz si precitaj svoj prispevok ty inteligent!!!!

ty si ale blbec ty nevies asi pisat ked len pises so skratkami aha prepac v skole ta neucili pista sorac nevedel som. Sa uvedom do pi.i Bemo a ma nestvi lebo bude zle a chod papat chlebicky dobru chut ;)

Vloženo

ty si ale blbec ty nevies asi pisat ked len pises so skratkami aha prepac v skole ta neucili pista sorac nevedel som. Sa uvedom do pi.i Bemo a ma nestvi lebo bude zle a chod papat chlebicky  dobru chut ;)

Tipujem 17.Ked sa chces vyhrazat ,nech sa paci.Neviem ,ty si citas po sebe co napises?Vsak to sa neda,dostavam z teba krce.No ale odpustam ti a nehnevam sa na teba.

Vloženo

Premiér Jiří Paroubek zrušil plánované středeční zasedání vlády. Místo toho se sveze pendolinem do Ostravy. Spolu s předsedou Sněmovny Zaorálkem jede na návštěvu Moravskoslezského kraje.

Vloženo

Podle čerstvých informací pojede pan premiér z Ostravy zpět do Prahy fábií HTP a pan předseda sněmovny Zaorálek fábií 1,4 55kW a porovnají oba tyto vozy. Cílem je zjistit objektivní informace o kvalitách vozů, podpořit domácího výrobce vlastněného cizím kapitálem a v neposlední řadě přiblížit se voličům.

Vloženo
Podle čerstvých informací pojede pan premiér z Ostravy zpět do Prahy fábií HTP a pan předseda sněmovny Zaorálek fábií 1,4 55kW a porovnají oba tyto vozy. Cílem je zjistit objektivní informace o kvalitách vozů, podpořit domácího výrobce vlastněného cizím kapitálem a v neposlední řadě přiblížit se voličům.

:smich::smich::smich::specool:

Vloženo
A jak známo,na vývoji software pro vozy Fábia se podílelal firma Pendolino,tak uvidíme,kam dojedou :D

Pendolino koupilo ABC tuning nebo naopak, protože ABC prej maj lepší softy, tak to bude načipovaný pendolíno

Vloženo

Necht zije anarchie. Nic jineho me po precteni nekterych prispevku nenapada.

A protoze vsechno zle je k necemu dobre, tak jsem si alespon utvrdil nebo potvrdil nazory na jiste osoby. A u mnohych jsem, byl jsem, znacne prekvapen. Jen tak dal...

Vloženo

Bemo ja sa ti nevyhrazam ale ti si mal na mna blbe reci tak ze ..... ja som uz skoncil napisal som ti co som mal na srdci a hotovo :)-_-

Vloženo
Bemo ja sa ti nevyhrazam ale ti si mal na mna blbe reci tak ze ..... ja som uz skoncil napisal som ti co som mal na srdci a hotovo :)-_-

Ja ti to neberiem a popravde ma ani tvoj nazor dako moc nezaujima. -_-

Vloženo

Teda pánové, včera jsem byl na fóru jenom na skok, takže jsem se tototo tématu nevšimnul, ale řeknu Vám, že to je dobrý psycho, co se tu včera dělo. :blink::doh

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...