Přejít na obsah

Nárazník


Clint

Doporučené příspěvky

Včera jsem koukal při odhrabování sněhu na auto a zjistil jsem k mému "potěšení", že mi někdo sjel levý přední nárazník těsně pod světlem, seškrábaný skoro na plast. Zajel jsem do známé lakovny, trochu to odbrousili a přeleštili, ale hlubokejch šrámů jsem se nezbavil. Sice to není do černé, ale lakýra povidal, že by se tam za chvíli už dostal. Tohle mě vážně štve, vůbec nevím kde mi to kdo zase štrejchnul. Už i do zadního se mi dvakrát podivali a mám tam takové lomy.

Tak uvidím v létě, lakování prej 3 klacky za náraznik vč.montáže. Dělaj přímo pro škodovku, tak by mohli zachovat ty vrstvy a trefit trochu barvu. Známej si takhle nechával lakovat předek na oktávě i s kapotou, dělal mu to známej prej za výbornou cenu. Po půl roce to měl jak noční oblohu, každej i ten nepatrnej kamínek mu vyšlehnul barvu. Jak je vidět, ne každé levné lakování je výhra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, zajímalo by mne, zda má někdo z vás už lakovanej přední nárazník a jak je ten lakovanej náchylnej na drobné šutry, co lítaj od aut, jestli je to horší než origoš lak, tedy je tam podstatně víc záseků, nebo je to srovnatelné?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řikám si, dokud jsou to plasty, tak ok, ty nereznou. Ale jak se poškodí pozink, nikdy už to pak není ono. Lidi jsou všiváci, většinou se nepřiznaj...bojej se o bonus. Soused mi řikal, že zná člověka co normálně starym pekáčem najíždí vždycky nadoraz při parkování. Když se ho zeptal proč to dělá, odpověděl mu, že proč ne, že je to jen ťukanec a že se nic neprohne. To, že popraská většinou lak na nárazníku, to tyhle lidi vůbec nenapadne. Lidi se starejma krámama jsou vůbec strašně bezohlední. Já například zásadně vedle takovech starejch krámů neparkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...