Přejít na obsah

Gumy stabilizatoru


Pietro20

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Ahoj, to znamená že je tam několik rozměrů a zjistíš to pouze tak že sundáš starý a přeměříš (pokud to jde dle vin či rv. opravte mě).....nedávno měněný v servise a samy se dopídili rozměru až přeměřením starých gumiček.

Editováno: , autor: Standis
pozor na citace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

já zajel do škodovky, nadiktoval jim vinko a paní si to našla v etce, sice jí to chvíli trvalo, ale to chápu... Když jsem přijel domů, a zvednul jsem si autíčko, málem mně polil pot. Mám jinou gumu! ale jak se nakonec ukázalo, chyba byla na mé straně. po chvíli měření a porovnávání jsem dospěl k závěru, že gumu stabilizátoru mám dobrou. origo na autě byl vnitřní průměr bumy větší než jsem si koupil ve škodovce. origo na autě byla ale ještě v té gumě taková asi silonová vložka, která se vylámala, a vypadla a tím to začalo bouchat. takže paní to asi našla správně. všechno jsem dnes namontoval, pěkně projel, a vše vypadá ok. omlouvám se že fotka není správně otočená o 90stupňú po směru hodinových ručiček :smich:

post-30493-1235853447_thumb.jpg

Editováno: , autor: zdeněk zajíc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aká silonová vložka, nič také etka nepozná. To bolo nejaké home made ?

no právě, taky jsem koukal, bylo to tam origo z výroby, vím kde auto jezdilo předtím než jsem ho koupil do servisu a tam s tím 100% nic nedělali, takže to tam bylo původní. Ale není to třeba řešit, změř si šuplerou průměr toho stabilizátoru a zajdi do škodovky, oni ti už tu gumu dopasujou. já to psal jen proto, že jsem se setkal i stímhle problémem, taky jsem byl překvapený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdo ví, co páni konstruktéři ve škodovce zkoušeli.... pak asi přišli na to, že udělali chybu a že to praská, a tak to vytunili bez té vložky. tomu by i odpovídala ta spousta rozměrů silentblocků..... kdo ví co měli za lubem. bavil jsem se o tom se známým a koukal na svoji 1,4 Mpi 2000 a taky to tam má.

Editováno: , autor: zdeněk zajíc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pôvodne bol používaný silentblok s plastovou vložkou, ktorá zabraňovala posunu stabíku do strán. Toto riešenie ale nebolo konštrukčne dobré, lebo plast sa buď vylámal a potom to búchalo, alebo to strašne vŕzgalo na nerovnostiach. Neskorší typ stabíku má priamo na sebe výstupky zabraňujúce posunu do strán a silentbloky sú použité bez plastovej vložky. Takže žiadne home made, ale simply clever :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...