Přejít na obsah

že by čidlo ?


tydyyt

Doporučené příspěvky

hoši potřebuju radu:) jel jsme a zacla mi blikat a pískat kontrolka oleje ,tak sem zaparkoval a zkontroloval hladinu oleje a byla na minimum,tak sem dolil a je tot ed tak jak ma byt a zhlasla.Jedu znova a po par sekundach to začlo znova pípat a blikat dojel sem a zkontroloval hladinu a ta se drzi na optimu na středu rysky.Tak mi to nejde do hlavy kdyz jedu na neutral tak to zhasne a jak dam rychlost a přidám otáčky tak opět znova :feve: nějaká dobrá rada? jinak je to O1 1.8 92kW r.v. 98.dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo hraje Oranžová špatný spínač na zámku přední kapoty a červená buď špatné čidlo tlaku nebo olejové čerpadlo (popřípadě jen ucpaný sací koš) nech změřit tlak od někoho kdo má měřák nebo do servisu tam ti ho změří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sem celkem hlupak na tohle ,tak se chci zeptat jako laik ,dejme tomu ze to zmerim a bude ok-jaka ma byt aby byla hodnota ok???? a kde popripade najdu ten saci kos jak rikas...diky moc ono prave jestli to bude to cerpadlo tak vlastne nemaze ze? takze kdybych s tim jezdil muze s toho byt problem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodnotu ti nepovím ale pokud chceš něčím začíz kup čidlo a vyměň ho. pokud to bude to samí dej změřit tlak. Kontrola a výměna je trošku složitější jako laik to asi nezvládneš. Dej to někomu kdo to umí. Ale jestli si na to troufáš tak vypustit olej sudat vanu sací koš je takové kovové sítko (vypadá to jako u konvice hubice s kropítkem) je to blíž směrem k rozvodům. kouknout na to sítko jestli není ucpaný. no pokud bude čistý tak pak sundat čerpadlo. sundat kryty rozvodů Natočit motor tak jako přivýměně rozvodů na aretační místa zaaretovat a povolit napínací kladku klínoveho řemene sundat klíňák pak kladku rozvoďáku sundat řemenici na klikovce sundat rozvoďák pak povolit šrouby okolo gufera tam je olejové čerpadlo a nejsem si teď jistej jestli se musí sundat ten sací koš už jsem se dlouho v motorech nehrabal. troufáš si na to?

montáž opačným způsobem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne jasny ja jen chtel vedet jestli nejde primo na rychlovku zjistit jestli to neni to nebo ono at nekoupim prave neco a pak zjistim ze stacilo procistit neco jinyho:) jasny ze to dam mechosovi:)jen sem chtel vedet teoreticky vis...diky takze nejlepsi bude koupit cidlo a uvidi se....jinak muzu s tim autem aspon jezdit i kdyby to byl ten nejhorsi pripad?asi to cerpadlo si myslim... jak je to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja si prave myslim ze to cidlo muzu vyradit to by prave svitilo asi porad kdyby to bylo jen cidlo...(si teda myslim) snad to bude ten kos mel by sï za to mechos vzit mene nez za demontaz az po cerpadlo :feve: ale i tak nejhorsi je ze auto potrebuju :aggressive:

Editováno: , autor: tydyyt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...