Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

a do prkynka dubovyho :angry: no nic, PID (prazska integrovana doprava) to jisti...

Vloženo
To je dobře, škoda, že jich nebude více...

na jednu stranu mas pravdu, ale sam vim, ze mi obcas ujede prava noha... :(;)

Vloženo
bobik: Tak to ver, ze kdyz bude tolik radaru, tak ti pak prava noha ujizdet nebude ;)

dnes mi ujela o 36 km/h.......ale pan policista byl pohodar, tak to bylo za pár ;)

Vloženo
Proto mam to, co mam na zadnim okne :smich:;)

tak to by ho neoslnilo.......si nemysli....... :p:p;)

Vloženo
Ale urcite by mu to nasadilo brouka do hlavy ;):p

asi jo, ale stejne by jsi platil......ja mu nasadil do hlavy leda tak brouka pytlika....... :p

Vloženo
kurňa, mě to potkalo dvakrát, ale za posledních pět let a smilování žádné,

M: nechceš mi naklonovat dekl na mozek?

:smich: .........dekl :D

ja jezdim 5 let a za tu dobu jsem to mel dohromady za 1000, z toho 2x to bylo za parkovani....... ;)

Vloženo

Když už je tu řeč o radarech, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví, když se přijíždí do Prahy po D5, tak někde před Zličínem je nad dálnicí umístěný takový rám s nějakým zařízením, co to přesně je? Myslel jsem, že je to něco na sledování hustoty dopravy, jenomže když jsem pod tím teď nedávno projel 220km/h, tak mi spolujezdkyně oznámila, že to prý umí i měřit rychlost. Tam by mě zajímalo, jestli je to pravda, nebo ne.

Vloženo

je to plny kamer, tj sleduje hustotu provozu (a stav). Ale co neni, muze byt - prave prubezne sledovani rychlosti vyuziva kamer v definovanem useku (tj ramy musi byt min dva). Nevim zda je to zahrnuto na ten novy seznam. Kazdopadne usek mezi koncem nákupním centem a koncem D5 je dost často měřen autíkem ;)

Vloženo
Když už je tu řeč o radarech, tak by mě zajímalo, jestli někdo ví, když se přijíždí do Prahy po D5, tak někde před Zličínem je nad dálnicí umístěný takový rám s nějakým zařízením, co to přesně je? Myslel jsem, že je to něco na sledování hustoty dopravy, jenomže když jsem pod tím teď nedávno projel 220km/h, tak mi spolujezdkyně oznámila, že to prý umí i měřit rychlost. Tam by mě zajímalo, jestli je to pravda, nebo ne.

Tak to jsi ten ram videl zhora, 220km/h to si snad uz letel ne? :D

• o 13 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...