waclaw Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 Zdravim. Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky Citovat
Milda Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 Zdravim.Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky Nikoliv, na podlaze na středovém tunelu úplně v předu pod kobercem hledej stříbrnou hliníkovou kostku, s žlutou svorkovnicí s tuším že fialovým jištěním. Citovat
waclaw Vloženo 4. Květen 2006 Autor Vloženo 4. Květen 2006 Zdravim.Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky Nikoliv, na podlaze na středovém tunelu úplně v předu pod kobercem hledej stříbrnou hliníkovou kostku, s žlutou svorkovnicí s tuším že fialovým jištěním. Diky, nasel jsem. Chtel bych ji diagnostikovat, ale ve VAGCOMu to pise upozorneni ze se ridici jednotka cisla 6Q0-909-605-A muze poskodit. Moje cislo je skoro stejne, ale bez toho A nakonci. Mam se bat diagnostiky tehle jednotky? Citovat
waclaw Vloženo 4. Květen 2006 Autor Vloženo 4. Květen 2006 NE,neboj,tobě nic neudělá To jsem rád. Tak jsem provedl diagnostiku a vymazal chybu airbagu, uspesne. Jeste jednou diky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.