KarlosTDi Vloženo 21. Červenec 2008 Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Ahoj taky by mě zajímalo v čem byl zakopaný pes... netajnústkař a povídej díky Editováno: 21. Červenec 2008, autor: KarlosTDi Citovat
KarlosTDi Vloženo 22. Červenec 2008 Vloženo 22. Červenec 2008 Tak kucíííí, nebuďtě labutě. Ratdi , Indi co tomu bylo??? Citovat
TomášT Vloženo 22. Červenec 2008 Vloženo 22. Červenec 2008 "motor netáhne"...to je třeba u toho mého naprosto normální a nijak mě to nevzrušuje ne sory za OT, ale musel jsem se rozveselit Citovat
Indi Vloženo 22. Červenec 2008 Vloženo 22. Červenec 2008 Já bych to řekl, ale už si to nepamatuji, jelikož je toho celkem hodně. Tady jsme pod nickem a pak se mi představí normálně a mám v tom gulaš. Citovat
ratdi Vloženo 23. Červenec 2008 Vloženo 23. Červenec 2008 čau.delší dobu jsem nebyl na fóru.Jak jsem psal.Motor netáhnul max.2800ot.Do kopce když jsem podřadil se nechtělo auto rozjet. Zjistilo se že turbo neotvírá v plné dráze(mám nastavitelnou geometrii lopatek).Vyčištění.Turbo šlape.Auto se projelo.Zjistilo se že je vadná váha vzduchu.Výměna váhy.Nakonec se zjistilo,že je špatně nastavený předvstřik.Seřízení.Auto jsem projel do bludovičáku(několikrát)pořád chce jet.Ještě jednou musím poděkovat indimu.Dík Citovat
KarlosTDi Vloženo 23. Červenec 2008 Vloženo 23. Červenec 2008 Zupr dik, ja byl na logu a taky mám špatný předvstřik. Stava se to prý po výměně rozvodů ... Podle grafu, kde je dané rozmezí, jsem byl lehce nad horní hranicí. Bohužel si nepamatuju osy grafu ani jednotky ?!? Doteď jsem si myslel že předvstřik má vliv jen na startování, to je opravdu při zahřátém motoru po pár sec. teď asi pro Indiho - má předvstřik vliv i na výkon? v nízkých nebo vysokých otáčkách? nebo furt? popř jak dlouho trvá seřízení, je to obtížné? a oblíbená otázka ... kolik by jsi si počítal za seřízení? díky K Citovat
Indi Vloženo 24. Červenec 2008 Vloženo 24. Červenec 2008 Správný předvstřik jako takový je důležitý u každého motoru a pochopitelně ovlivňuje výkon a tím i spotřebu. Nastavení dle typu čerpadla a vozu cca 5-60min. Citovat
sajfa Vloženo 28. Červenec 2008 Vloženo 28. Červenec 2008 tak taky uz jsem to opravil, byl odpojeny konektor na čidle tlaku nasavaného vzduchu (G71) a snímače teploty nasávaného vzduchu (G72). pomohl mi vag + tohle : http://www.crab.cz/file/hddsave.php?fid=16-1_9l_TDI_66kW.pdf Citovat
pepicek43 Vloženo 31. Červenec 2008 Vloženo 31. Červenec 2008 Dobrý den mám takový problém s Octavií 1,9 TDi 66 kw.Někdy se stane,že přestane táhnout.V paměti závad zpravidla nic není,nebo piše překročena horní mez.Zkoušel jsem vyměnit váhu vzduchu,oba dva ventily,všechny podtlakové hadice,snímač tlaku v sacím potrubí,vyčistil turbo a chladič stlačeného vzduchu a v podstatě žádná změna. Nemohl by mě někdo poradit co dál??? Děkuji Citovat
armanny Vloženo 31. Červenec 2008 Vloženo 31. Červenec 2008 regulace turba, nech prohlídnout, popřípadě vyčistit a je po problému http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=49074 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47359 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43676 http://www.seat-forum.cz/viewtopic.php?t=9...sc&start=30 Citovat
Honza130 Vloženo 31. Červenec 2008 Vloženo 31. Červenec 2008 mam stejny problem ! ... mam taky 66kW v kombinaci s automatem.. padalo mi to pri zatizeni do nouzovyho rezimu a VAG psal taky prekrocena horni mez ... vymenil se ventil N75, ted o vikendu vycisteny turbo a porad spatny.. navic ted pri zatizeni to zacne jakoby "piskat" ale neni to klasicky zvuk od turba, na ktery jsem zvyklej z jiny octavie... myslim, ze ten zvuk moc OK neni :( Citovat
TDIfun Vloženo 2. Srpen 2008 Vloženo 2. Srpen 2008 Dobrý denmám takový problém s Octavií 1,9 TDi 66 kw.Někdy se stane,že přestane táhnout.V paměti závad zpravidla nic není,nebo piše překročena horní mez.Zkoušel jsem vyměnit váhu vzduchu,oba dva ventily,všechny podtlakové hadice,snímač tlaku v sacím potrubí,vyčistil turbo a chladič stlačeného vzduchu a v podstatě žádná změna. Nemohl by mě někdo poradit co dál??? Děkuji Prekrocena mez ceho? regulace?tlaku?mnozstvi paliva?pocatku vstriku? piste to cele ty zavady jinak nejde poradit. Citovat
Honza130 Vloženo 3. Srpen 2008 Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) u me je prekrocena mez tlaku ... pri 3000ot min-1 to ma mit asi 2000mbar... a ja mam 2500mbar ... auto jede divne, turbo sepne asi pri 2200ot min-1 .. takze to chce asi poladit RJ ... je mozne ze se sama rozhodila? Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat
pepicek43 Vloženo 23. Srpen 2008 Vloženo 23. Srpen 2008 někdy to píše závadu 179 58 regulační odchylka,překročena mez regulace,sporadická chzba. quote name='TDIfun' date='2.8.2008, 19:59 ' post='839407'] Prekrocena mez ceho? regulace?tlaku?mnozstvi paliva?pocatku vstriku? piste to cele ty zavady jinak nejde poradit. Citovat
Indi Vloženo 25. Srpen 2008 Vloženo 25. Srpen 2008 Pokud tam je mez překročena je problém na regulaci. Asi to nebylo vyčištěno pořádně. Citovat
adller Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 Zdravim všechny znalce TDI. Stala se mě zvláštní věc při jízdě na dálnici z plně naloženým autem + kufr + přívěsný vozík plně zatížen mě prostě vyplo TURBO. Pokles výkonu byl znatelny. Při zastavení a opětném nastrtování motoru vše o.k. Moje doměnka je taková že řídící jednotka odpojila turbo kvuli poškození motoru i když teplota motoru byla v pořádku tak nevím????? Poradí někdo?? Oct. com. Tdi 66kw. Citovat
Tomas.cz Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 Napiš co máš za rok výroby, ale bude problém s regulací, jednotka ve snaze uchránit turbo proti přetočení se přepla do nouzového režimu. Citovat
adller Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) R.v. 1999.. Regulace?? Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat
Indi Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 to adller: To jsi nám toho napsal, ještě typ motoru. Jinak je tu toho mraky a stále dokola, takže kdyby jsi hledal už by jsi to měl. Prvně diagnostika a pak pokračovat dál. Citovat
adller Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Tak znovu a snad lépe Octavia combi r.v.99 motor AGR 1.9 Tdi 66kw. Indi co ty na to?? Chystám se na chip jsem z Brna prosím doporučte.... Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat
Tomas.cz Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 Tipuju to ne ventil N75 nebo zpuchřelou hadici do baňky turba, ale zajeď na diagnostiku. Citovat
Indi Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 to adller: Paráda, to už je lepší. Jak píšou kluci ventil N75, hadička, nebo váha. Bez diag budeš měnit a hledat. Prvně diag. a pak dál.Jinak z Brna to zas tak daleko k nám na dílnu nemáš, uděláme i chip . Citovat
adller Vloženo 2. Listopad 2008 Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Děkuji všem za pomoc... Váha je nová vyměněná před měsícem..zkusím ten ventil N75 a vše kolem něj... Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat
markony Vloženo 3. Listopad 2008 Vloženo 3. Listopad 2008 chlapy měl jsem tenhle problem před tydnem bylo to zarezlé tahlo od banky k turbu.Prace na pul hodiny, stačí to prostříkat rezistinem, rozhejbat,okamžitej rozdíl.MAMmotor 66kw agr,hodně štěstí Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.