fancarhifi Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ten Climatronic je krásnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Komu se to ještě nelíbí???? mi, proste do toho introse me to nezapada Nechápu, černej rámeček, černý rádio, nenech se mýlit, je černé, na fotce je světlé.... No jestli je to cerne pak beru zpet. Me se totiz absolutne nelibi stribrne radio v tom cernem panelu. Kazdopadne souhlas s Katkou. Bohuzel sem jeste nevidel radio ktere by tam vypadalo lepe nez origo. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ten Climatronic je krásnej fiiim, dekuji taky to dalo Vasovi par hodin prace, ale je to luxusni - nadhera a hlavne v noci pardon za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Bohuzel sem jeste nevidel radio ktere by tam vypadalo lepe nez origo. :-( a az uvidis, tak reknes a budem mit stejny, ze btw. jak vypadas s reprackama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Bohuzel sem jeste nevidel radio ktere by tam vypadalo lepe nez origo. :-( a az uvidis, tak reknes a budem mit stejny, ze btw. jak vypadas s reprackama?? Zitra pro ne jdu uz je mam schovany u prodejce pod stolem :-) K tomu vytlumeni dveri atd atd atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Katy, pochlub se Ty.....pls tak jo ale necekej zazraky seriovka - foceno v noci, at to taky vypada lip Snad si vzpomenu, zkusim to blejsknout za tmy.....Je to uplně o něčem jiném.....Bohužel Climatronic tam nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Michale dyk si to rádio viděl v mým v Chabrech ta fotka není moc good, protože to rádio je v koktě bomba vyfotím to a hodím to sem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Michale dyk si to rádio viděl v mým v Chabrech ta fotka není moc good, protože to rádio je v koktě bomba vyfotím to a hodím to sem já Jojo videl. Na ty fotce tady to vypadalo jako stribrny jak uz sem prve psal. Tak proto ma reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 a az uvidis, tak reknes a budem mit stejny, ze No to vis ze jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Michale dyk si to rádio viděl v mým v Chabrech ta fotka není moc good, protože to rádio je v koktě bomba vyfotím to a hodím to sem já jj, víc než bomba, jen nevím, proč to dělá furt ten odlesk....fotil jsem to x-krát...... Tak to zkus Ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 (editace) Michale dyk si to rádio viděl v mým v Chabrech ta fotka není moc good, protože to rádio je v koktě bomba vyfotím to a hodím to sem já jj, víc než bomba, jen nevím, proč to dělá furt ten odlesk....fotil jsem to x-krát...... Tak to zkus Ty.... vyfotím a hodím to sem ikdyž u mě to bude vypadat asi úplně jinak bo mám ten rámeček v barvě autí Editováno: 17. Květen 2006, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Jsem zvědav..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Nevim, nevim, stojí to za kulový..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 A co tohle ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 A ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 (editace) tak tady je foto Editováno: 18. Květen 2006, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No vzhledem k tomu, ze mam O1, kde je akustika zhruba jako v sudu a davat do toho 50 litru a vic, aby to trochu hralo, nacez by mi to romsky prizpusobivy obcas hned znarodnil, to ne! Zakoupil jsem Sencor za 2700, hraje CD mp3, ma to slot na kartu, tu mam 1GB a USB, tak jsem pomerne vysmatej. Az zprovoznim subwoofer, tak to mozna bude i poslouchatelny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No vzhledem k tomu, ze mam O1, kde je akustika zhruba jako v sudu a davat do toho 50 litru a vic, aby to trochu hralo, nacez by mi to romsky prizpusobivy obcas hned znarodnil, to ne! Zakoupil jsem Sencor za 2700, hraje CD mp3, ma to slot na kartu, tu mam 1GB a USB, tak jsem pomerne vysmatej. Az zprovoznim subwoofer, tak to mozna bude i poslouchatelny! Vytlumit dvere, dat do nich lepsi repra do podlozek a hned je to poslouchatelny ... investice ... 3-5tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Ja sem asi jinej ale nedal bych si do auta ani jedno z techto radii. Kdyz Pioneera tak jedine DEXe ale to malo kdo zaplati. Pokud budu ale preferovat zvuk CD, tak budu koukat po Alpine, Clarion, Becker, Nakamichi. Proste zvuk Pioneera mi nezaujal, Panasonic je beznej spotrebak, na origo repra hraje dobre ale pro lepsi sestavu bych ho nepouzil. Pokud kaslu na CD a chci super radio, tak bych si koupil Blaupunkt a nebo z drazsich Beckera. Jinak nebal bych se ani JVC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 myslím, že je to každýho věc co si dá do auta pokud nechce jezdit po soutěžích a zbírat trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Já půjdu do Panasonic CQ-C 1323 NE.Taky nevypadá věru zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 myslím, že je to každýho věc co si dá do auta pokud nechce jezdit po soutěžích a zbírat trofeje Tak to plne souhlasim. je to kazdyho vec. Ale nejde o souteze. Prece muzu chtit radio, ktery hraje dobre kvuli me a ne kvuli soutezim. Radii uz jsme vyzkousel dost. Ted mam Clariona a popravde to radio mi prijde hnusny, celkem blbe se ovlada, ma hrozne velkej panel a tak.. Ale to radio ma super zvuk a to je pro me dulezity i kdyz na souteze nejezdim. Tim jsme chtel rict, ze urcite ma smysl radio dobre vybrat at ho das do traktoru nebo do souteznyho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 jj ryve v tom souhlasím, ale také jsou tací, kteří koukají na price...třeba já ted co mám malýho skoro vůbec v autě nehraju..dřív jsem bral rádio pokaždý i když jsem jel kousek na nákup, ale ted beru malýho spíš než rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.