palino_m Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Zdravím Vás. Před 3 dny jsem jsi koupil Fabii I, rok 2005 elegance. Je tam original cd symphony, ale svíti jen slabě. Ano, vím kde je regulace jasu osvětlení palubovky, ale i při nastavené nejvyšší intenzitě svitu to rádio svíti slaboulince. Při úplnem stáhnuti intenzity rádio již nesvíti. Takže ani v noci toto rádio není pořádně (vlastně snad vůbec čitelné). Nemáte někdo s tímto zkušenosti?? Mám koupit nové, jelikož to co mám už je "vysvícené". Předem děkuji za info a hledal jsem tady na foru, ale všude se jen řešilo kodovaní atd. Pokud rádio hraje, je i tím pádem nakodovane. Ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 vysvícené asi zrovna ne,ale na škodu neni proměřit,jestli ti tam jde takový proud jaký má jít .. jinak od toho tu je toto téma http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/9205-originalni-radio-koda-symphony-vechny-dotazy-sem/az Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Problém byl vyřešen, více na , Toto téma můžete smazat nebo zamknout.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.