Publikováno Květen 9, 200619 r Kdo by mel zajem, muzu mu poslat kupon na Slevu 25% z nove sady prneumatik Continental... viz info nize... mam 2 kupony - ja to nevyuziju, takze kdo by mel zajem, tak tomu prenecham... ps: cislo kuponu jsem zamerne schoval, aby se nedalo zneuzit...
Květen 9, 200619 r Kdo by mel zajem, muzu mu poslat kupon na Slevu 25% z nove sady prneumatik Continental... viz info nize... mam 2 kupony - ja to nevyuziju, takze kdo by mel zajem, tak tomu prenecham... ps: cislo kuponu jsem zamerne schoval, aby se nedalo zneuzit... sakra, skoda ze to nejde na zimni
Květen 9, 200619 r Jestli to dobre chapu tak je to sleva z cen pneu, ktere jsou uvedene na tech jejich strankach. To bohuzel moc velka sleva neni, i kdyz by se to mohlo na prvni pohled znat. Napr. Continental Premium Contact 185/60 R14 4 x 1908,- - 25% = 5724,- Pokud nakoupim napr. na www.pneu-servis.cz tak mam ty stejne gumy bez slev za 4x 1125 = 4500,-. Takze si muzu koupit treba novou i rezervu Ony ty oficialni ceny jsou totiz tezce predrazene.
Květen 9, 200619 r Autor NiceOne: Asi je to tak.. ja jsem to nezkoumal... mozna, ze by to slo z cen na netu, ale to si ten nekdo musi proverit ...... Xp3: Dal jsem to sem proto kdyby to nekdo chtel vyuzit... Jsou stale k dispozici...
Květen 9, 200619 r NiceOne: Asi je to tak.. ja jsem to nezkoumal... mozna, ze by to slo z cen na netu, ale to si ten nekdo musi proverit ...... Vsak ja to pocital z cen na netu. (sleva 22% + ta tvoje 25%) Jsou to proste zlodeji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.