Přejít na obsah

1,9SDI -- Turbo


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Zdravým pánové, nevím, vyhledávač mi nenašel žádné téma. Cchi se zaptat měnil někdo motor z SDI na TDI? Chci vyměnit komplet motor za TDI,, Potřeboval bych vědět co všechno je potřeba, elektrika atd.. Díky za každou radu

ahoj, mam sdi a tiez ma tato tema zaujima, tak som si nieco zistoval... daj tam turbo, vymen vstrekovanie, sanie, chladenie s intercoolerom, sportove filtre, niekde som cital, ze niektori manici si daju aj prevrtat valce. ziskas fajny vykon, necakany, ze ti budu vsetci mavat s prachom v ociach z tvojich kolies. samozrejme nesmies zabudnut aj na lepsie brzdy, podvozok, mozno tvrdsie odpruzenie. tak si skus predstavit, kolko by ta toto asi tak vyslo a potom sa rozhodni, ci sa ti neoplati radsej predat sdi a kupit tdi.

aj ked neviem, kolko mas prachov, ak mas na nove, tak motory 1,2 tsi su fakt :specool: !!! ak mas chut by frajer, tak 1,4tsi ti rozhodne k sportovej jazde pomoze. :kol-125:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tahle přestavba je vůbec nesmyslná - když už tak prostě přehodit komplet vnitřnosti s nápravou a to se vyplatí jen pokud si to člověk může udělat sám a má motor s příslušenstvím za hubičku, nebo z druhýho auta...nehledě na tom že i tahle přestavba bude v nšich krajích vždy nelegální ;) ale přebíhat od SDi k TSi je trochu z cesty...když už naftu a zvedat výkon, tak rovnou FRS, tam je moc dobrej základ pro 200 a víc koníků kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...