Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Takže nedělní epizoda Top Gearu - našel jsem streetfire tečka net . Test je od 23,00 do 38,50. Motorizace 2,0 tdi, 4x4. Pro čekatele na Yetiho možná "potěšující" informace - podle J. Clarksona se v UK čeká 6 měsíců.

paráda. Takže Yeti je praktičtější než Maybach, na okruhu rychlejší než Ferrari a v terénu komfortnější než Land Rover. lol Správně jsme si tu všichni vybrali :palec2:

paráda. Takže Yeti je praktičtější než Maybach, na okruhu rychlejší než Ferrari a v terénu komfortnější než Land Rover. lol Správně jsme si tu všichni vybrali :palec2:

a když nebudeme vědět, kam zaparkovat svoji helikoptéru, můžeme na střeše Yetiho lol

:punk: Tak na mne test působí veskrze pozitivně, sice při něm Yeti dostal pěkně zabrat, ale Jeremy Clarkson je opravdu kousek a zase vymyslel originální srovnání, zápletky i prostředí k reportáži, mě se tedy líbilo, ke stažení zde, vybrali jsme si dobře ;)

To jak to natřel Ferrari mě fakt pobavilo :palec2: Ve čtvrtek jdeme objednat toho našeho, tak snad to nebude 6 měsíců jako v Anglii :feve: charlie_s díky za link

Myslím si, že po tomto testu v celosvětově uznávaném pořadu top gear, který má sledovanost přes 350 mil. diváků, se doba dodání Yeti prodlouží i u nás. Už nyní je to 3 měsíce a jak říkal Jeremy 6 měsíců čekací doba. Takže to bude podobně i u nás.

Skvělá reklama pro škodovku - navíc se skvělým výsledkem :palec2:

pzn. ještě měsíc si počkám a tu srandu s hořící stodolou si můžu u nás vyzkoušet osobně :smich:

• Autor

Test vozů Škoda Superb, Yeti a Octavia s pohonem 4x4 v Barcelóně v lednu 2011.

Upraveno od Dubl

Jinak už jsou titulky na ten díl 16/01 ,ke stažení na titulky.com

Pro ty,kdo mají chuť si užít díl dříve,než ho budou dávat v CZ jazyce. :palec2:

Je to super recenze :) skodovka ma ted reklamu jak prase, to budou delat i v nedeli uz ted delaji v sobotu aby pokryly poptavku a cekaci doba je i 6 mesicu hehe

Upraveno od Jan Tichy

Zábavná a vtipná recenze.

Zajímalo by mě, kolik lidí se rozhodne pro koupi Yetiho právě z důvodu možnosti přistání helikoptéry na jeho střeše. :-)

Je to super recenze :) skodovka ma ted reklamu jak prase, to budou delat i v nedeli uz ted delaji v sobotu aby pokryly poptavku a cekaci doba je i 6 mesicu hehe

No, teď jsem někde viděl aktuální graf, kde bylo procentuální rozdělení objemu výroby škodovek podle typů a Yeti je na 7%, takže to s tou pracovní nedělí nebude zase tak horké... ;) Tabulku vedou Octavie a Fábie. Mimochodem, na FB někdo přidal odkaz na vizi Yeti vzor 2016; zajímavý obrázek: http://nd04.jxs.cz/439/966/ab7a4e1deb_69400755_o2.jpg

Tenhle obrázek jsem viděl v nějakým časáku a dokonce u toho psali, že budoucí Yeti nebude na platformě Tiguanu, ale SX4 :-( (aby se zlevnilo)

Tady je ke shlédnutí zajímavé srovnání Yetiho 4x2 a 4x4 ve "sněhu". O objektivnosti "testu" by se sice dalo s úspěchem polemizovat, protože OBA kousky sněhu, které autoři testu našli nechali nejprve projet dvoukolku a to ještě stylem "levá strana v zaváté příkopě a pravá na mokré mezi v poli" načež do projeté stopy pustili 4kolku a to tak, že levé strana jela po asfaltu, ale budiž... Každopádně je to zajímavé pokoukání a navíc člověka potěší, že i 2kolka se dokázala z dost velkého marastu vyhrabat sama: http://video.novinky.cz/video/automoto/?videoId=13775&page=1

No, teď jsem někde viděl aktuální graf, kde bylo procentuální rozdělení objemu výroby škodovek podle typů a Yeti je na 7%, takže to s tou pracovní nedělí nebude zase tak horké... ;) Tabulku vedou Octavie a Fábie. Mimochodem, na FB někdo přidal odkaz na vizi Yeti vzor 2016; zajímavý obrázek: http://nd04.jxs.cz/439/966/ab7a4e1deb_69400755_o2.jpg

No tady nejde o grafy podilu vyroby (skodovek) ale o to jak je ta fabrika na Yetiho vytizena uz ted delaji 6 dni v tydnu !!! nevim jestli vsechny 3 smeny ale nocni sesta urcite , stejne jako u nas na octaviich :( a bude se zrejme dale po dohode s odborama nastavovat, superB take nestihaji, po tech recenzich se ani nedivim.. :) navic chteji zvysit vyrobu yeti ze 40-50 tisic na 100 000 !!!!! kusu rocne !! cusik

No tady nejde o grafy podilu vyroby (skodovek) ale o to jak je ta fabrika na Yetiho vytizena uz ted delaji 6 dni v tydnu !!! nevim jestli vsechny 3 smeny ale nocni sesta urcite , stejne jako u nas na octaviich :( a bude se zrejme dale po dohode s odborama nastavovat, superB take nestihaji, po tech recenzich se ani nedivim.. :) navic chteji zvysit vyrobu yeti ze 40-50 tisic na 100 000 !!!!! kusu rocne !! cusik

Hmm, tak to tam budete mít celkem šrumec... No ale pořád je lepší mít moc práce než málo. Jenom doufám, že v rámci optimalizace cenové politiky a portfólia VW nebudou současné i nové modely dál šidit (viz. změna základního typu klimatizace atd...). Až si budu v roce 2016 kupovat Yetiho II, tak chci, aby to bylo pořád povedené a poctivě udělané auto!

Yeti tam sice vidět není, ale pěkné video motoru 1,8 TSI .... i když se znakem Audi

Yeti na zasněženém poli......YETISNOWBOARDING...pravda sněhu nebylo tolik (cca 10cm) ale yeti jel pořád a v 70km/hod po poli docela hukot

---------------no a videdo nejede vůbec :-(

Upraveno od peetee3

Většina tento test asi už viděla, ale já už na něj málem zapoměl. Yeti 1.2 TSI v druhé půlce pořadu http://www.stream.cz/publictv/meziplyn/412432-meziplyn-18

Díky za odkaz. Myslel jsem, že jsem viděl už snad všechny videa. Včetně těch anglických, německých, polských ... To výš, už se nemůžu dočkat :smich: ale mám pocit, že tohle vidím prvně, nebo jsem už na to zapomněl :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.