Airman64 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Ve předu jsou tuším Torxy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 šestihran šrób by mal byť na 21-ku kľúč a imbus na 7-ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 (editace) zdravim. potreboval by som poradit. pritlačili sa mi platničky na zadnom kolese lavom...normalne dym bolo vidno ked som zastavil. ked som chcel odmontovať prasiatko šroby boli zapečene a ten horny ked som odmontoval tak som utrhol tu kratku hadičku. ako ju tam namontovat na s5? nemam ju ešte objednanu viete mi povedať aj čislo dielu? dakujem Editováno: 19. Červenec 2014, autor: xronical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 označ čo si utrhol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Z toho obrazku nic. Mne sa zlomila ta kratka hadicka co je pripevnena na prasiatko.len neviem ako ju tam nahodit ked mi pride nova.lebo na prasiatko to prisrobujem ale ten druhy koniec neviem ako nasadit. Na tu kovovu trubku. Ci sa to srobuje alebo len napichne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 môžeš hodiť foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 (editace) Klučina asi myslí díl č.7. A ten se mění pouze jako celek, tedy i s trubičkou (je to nalisovaný). Také se to jako celek prodává, tedy díl A + B Editováno: 20. Červenec 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 aháá ...áno to bude ono...presne tak,jedine komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Ano presne to. Nevedel som ze je to celok.dakujem za info. A staci to len nasrobovat tu trubicku? Nejaky postup? Dakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Postup snad netřeba, až to budeš mít v ruce, uvidíš, co kam patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 ahojte tak som sa do toho už pustil, nebolo to ani až také ťažké ale do áut sa moc nerozumiem a stále sa len učím tak sa pýtam ...rozobral som aj prasiatko lebo po dlhšej trase mi začalo dymiť kolo a veľa smradu z toho....valček som vybral očistil dal som okolo neho aj novú manžetu aj som ho namazal, ale mám taký pocit, že je stále niečo zle lebo keď som to odvzdušnil tak valček je vysunutý viac cca 1-1,5 cm aby pritlačil platničky....problém nastáva v tom že ako keby sa nechcel vrátiť do pôvodnej polohy. potočil som kolesom šlo ľahko keď som zabrzdil a odbrzdil koleso šlo ťažko.... brzdiť to brzdí dobre skúsil som sa na tom odviesť tam nebol problém len sa bojím toho že to bude zas dymiť...nejaké nápady? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Pokud máš dolitou brzdovkou až po víčko, je to špatně. Odsaj aspoň decku, nádržka nesmí být úplně plná, klidně tam nech jen půlku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 dakujem za radu pôjdem to hneď vyskúšať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 (editace) chcem opýtať ked ju budem odsavať musim valček znovu zašrobovať? či to už nie je potrebne? a ešte jedna vec ked som daval dole platničky tak z tej čo je pri valčeku som ztrhol nejaku nalepenu gumu alebo čo to bolo...neviem na čo to služi...je to zle? dakujem Editováno: 10. Srpen 2014, autor: xronical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 to ti tam někdo nechal když to montoval minule.Nevadilo to tam ale nepatří to tam.I na nových destičkách si určitě měl něco podobného nalepené.To se dává dolů.Ale já to taky zapomněl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Editováno: 18. Březen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 V 19. 7. 2012 at 19:52, ace ventura napsal: Nepůjde ti to, je to normální. ŘJ nepodporuje odvzdušnění. Odvzdušni to klasicky a musí to fungovat. I prázdný okruh s ABS jednotkou se dá odvzdušnit klasicky (několikrát ověřeno). V servisním manuálu Superb 96 kW se píše: 47-4 Odvzdušnění brzdové soustavy Všeobecná upozornění k odvzdušnění brzdové soustavy ♦ Odvzdušnění brzdové soustavy je popsáno pro přístroj pro plnění a odvzdušňování brzd -ROMESS S15-. ♦ Odvzdušňování brzdové soustavy u vozidel s ABS se provádí stejně jako u vozidel bez ABS. ♦ Používat jen novou brzdovou kapalinu ⇒ Kap. 00-3. Žádný jiný způsob se v servisním manuálu nepopisuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 No ano, však to je v pořádku. V origo servisu to dělají takto. Ale klasicky to odvzdušníš samozřejmě také Jak psal Ace, já to mám také ověřeno Řekni někomu, ať Ti šlape a za chvíli máš hotovo a ani nemusíš sundávat kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.