Millosh Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 jen komentar k puvodnimu dotazu: mam tu samou zkusenost, nenazyval bych to problemem, zkratka odchazi spojka, ale me toto dela jiz cca 30000km a spojka je stale dobra mel jsem i feldu s timto motorem a delalo mi to taky, asi dva roky, take jen za studena, po vymene spojky byl klid ale dokud spojka zabira, jak ma, nema smysl to resit, jen se psychicky a financne pripravit na vymenu spojky, zkratka si pockat na nejakou akci koupit celou sadu a nechat vymenit, tak to udelam ja a budu mit zase klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Tak on i autor původního příspěvku později potvrdil, že to bylo spojkou. Mně ale zaráží zkušenost herrkomisar. Mechanik, který vymění na autě spojku později se k tomu vyjádří: A typuje to na setrvačník akorát si není vědom jestli v mé motorizaci je dvouhmota. No, já bych k němu nešel ani namazat pant u dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 ano, přesně tak... Zatřepání předku při rozjezdu způsobuje umírající spojka ! Po výměně, kdy se zjistilo, že lamela byla těsně před smrtí a přítlačák to stejné, je KLID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.