dakule Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 dobry den byl jsem štastnym majitelem OII ale nevim proč dnes jsem byl na burze v ostravě určitě si někdo z vas všiml auto jsem měl zaparkovane přes hodinu a když jsem k němu přichazel tak začlo hořet v podstatě už ko začínali hasit bohužel zhořelo cele ale nevim proč vzali ho dokonce na expertizu nevite někdo proč začlo hořet nebyli s ním zžadne problemy byl to 1.6 benzin a začlo hořet pod podlahou u zadniho praveho kola kde je benzinove čerpadlo byl bych vděčny za vaše nazory diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Ty jo tak nevim sice sim to muze bejt ale hluboce s tebou citim, zhoret mi auto tak su nestastnej jako blazen. Jeste ze se vam nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Upřímnou soustrast je to pech takhle přijít o auto.Nevykradl ho někdo a pak se po sobě nesnažil zničit stopy? Už z toho důvodu že to zrovna začlo hořet od strany kde je nádrž a auto bylo zaparkovaný tou stranou do lesíka. A po hodině stání? Takhle u nás ve vsi zapálili hondu CRV hadr namočenej do benzínu a položenej na kolo pod víko nádrže,ale tam byly nějaký dluhy a takhle se asi mstili ti kterejm dlužili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Tak to mi je líto, to je mazec, měl si to alespoň pojištěný? To je hodně divný, aby ti samo začalo hořet !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Ale rádio tam očividne ostalo aj po požiari, takže tú krádež by som asi vylúčil. Každopádne nám sem prosím napíš záver z expertízy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 no pojištěne to nebylo byl tam i policejni pes a ten nic nenašel proč taky když to bylo všechno seškvařene ale jedna věc ve čtvrtek mi měnili v jednom servise zadni pravou pružinu pravě na te straně kde to začlo hořet při vyměně jsem měl v nadrži asi 10l BA no a těsně před požarem jsem natankoval asi 30litru nemuže to mit nějakou souvislost když jsem přiběhl k autu tak ho už hasili a byl spadly palivovy filtr hořeli na něm ty hadičky nemohlo k něčemu dojit při te opravě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 No to snad jedině, že by poškodili vedení paliva do motoru, ale to je před zadním kolem, takže to asi ne. Ještě mě napadlo, že třeba tu pružinu blbě uchytili a nějakým způsobem při jízdě drhla o kolo, ale to by jsi musel poznat zas. TEda fakt těžko říct, ale až tolik bych se nedivil kdyby to byla vina neodborného servisu. Trvej na expertize ať se přijde čím to bylo, pokud by se přišlo na to že to uďelal servis, tak máš vyhráno! Jinak teda hnus, takhle vidět hoŘet své vlastní auto... brrrr.... soucítim s tebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 No to snad jedině, že by poškodili vedení paliva do motoru, ale to je před zadním kolem, takže to asi ne. Ještě mě napadlo, že třeba tu pružinu blbě uchytili a nějakým způsobem při jízdě drhla o kolo, ale to by jsi musel poznat zas. TEda fakt těžko říct, ale až tolik bych se nedivil kdyby to byla vina neodborného servisu. Trvej na expertize ať se přijde čím to bylo, pokud by se přišlo na to že to uďelal servis, tak máš vyhráno! Jinak teda hnus, takhle vidět hoŘet své vlastní auto... brrrr.... soucítim s tebou! no pravě u zadniho praveho kola pes našel vznik požaru se mi zdalo že třeba při vyndavaní pružiny jestli se něco nepoškodilo a při natankovani skoro do plna tomělo taka vliv jedno z druhym protože celou dobu co auto mam žadny sebemenší problem až ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Na několika takových hle zapálených autech jsem byl, a vždy to nějaká svině zapálila chemikálii v lahvi, kterou nacpala právě na přední pravé kolo, možná kvůli palivovému filtru, nebo vedení palivových hadiček. Zpoza zadního kola jsem to ještě neviděl. Ale v každém případě to je pech. Hlavně když jsi to neměl pojištěné. Snad to bude nějaká technická závada a nějak tě servis odškodní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Na několika takových hle zapálených autech jsem byl, a vždy to nějaká svině zapálila chemikálii v lahvi, kterou nacpala právě na přední pravé kolo, možná kvůli palivovému filtru, nebo vedení palivových hadiček. Zpoza zadního kola jsem to ještě neviděl. Ale v každém případě to je pech. Hlavně když jsi to neměl pojištěné. Snad to bude nějaká technická závada a nějak tě servis odškodní. no sam nevim co dokažou když bylo všechno seškvařene uvidime dam vědět stejně si myslim že napišou nějakou blbost aby se z toho zbavili a pro nedostatek dukazu uzavřou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 (editace) Tak to je fakt hustý... Každopádně jestli to někdo zapálil lahví, tak nějaké důkazy najdou! Editováno: 23. Duben 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Shořel nám takhle kdysi firemní focus... stál zaparkovaný 3 dny na parkovišti (ten co s ním jezdil byl letecky pryč) a 4. den v poledne začal hořet... Parkoviště bylo veřejné, nikomu nepřekážel ani nestál na místě. Firma je velký nadnárodní koncern a focus nebyl označen logem firmy, takže ani nějaká msta, vyřizování účtů a pod to nemohlo být... Závěr byla technická závada... blíže nespecifikovaná (v podstatě jen vyloučili úmyslný čin... dál to nepitvali) Koukám, že ten Golf (či co to bylo) za tebou musel mít hodně radost.. a milovat tě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Shořel nám takhle kdysi firemní focus... stál zaparkovaný 3 dny na parkovišti (ten co s ním jezdil byl letecky pryč) a 4. den v poledne začal hořet... Parkoviště bylo veřejné, nikomu nepřekážel ani nestál na místě. Firma je velký nadnárodní koncern a focus nebyl označen logem firmy, takže ani nějaká msta, vyřizování účtů a pod to nemohlo být... Závěr byla technická závada... blíže nespecifikovaná (v podstatě jen vyloučili úmyslný čin... dál to nepitvali) Koukám, že ten Golf (či co to bylo) za tebou musel mít hodně radost.. a milovat tě :-) no včera jsem volal na policii a ze servisu jim řekli že tam neni žadna elektrika tudiž to nemohlo chytnout samo nic meně se pokračuje ve vyšetřovani takže stale čekam na vysledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no včera jsem volal na policii a ze servisu jim řekli že tam neni žadna elektrika tudiž to nemohlo chytnout samo nic meně se pokračuje ve vyšetřovani takže stale čekam na vysledek TAKŽE JAK JSEM SLIBIL DAVAM INFO O VYŠETŘOVANI NAKONEC ZJISTILI PO 2 MĚSICICH CO JSEM VĚDĚL HNED TEN DEN NAŠLI TAM NĚJAKE ZBYTKY PET LAHVE TAK ASI KRADLI BENZIN A PAK TO ZAPALILI JINAK NECHCE NĚKDO KOUPIT NA nd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Hovada, chytnout je u toho tak by nenašli zbytky pet ale rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Hovada, chytnout je u toho tak by nenašli zbytky pet ale rukou to maš pravdu v podstatě maji štěsti kdych ja věděl kdo je to uřčitě bych věděl co s nima na auto jsem pracně šetřil od korunky a v momentě je pryč opravdu to nikomu nepřeji takove pocity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 to maš pravdu v podstatě maji štěsti kdych ja věděl kdo je to uřčitě bych věděl co s nima na auto jsem pracně šetřil od korunky a v momentě je pryč opravdu to nikomu nepřeji takove pocity no a nejhorší na tom je že to nebylo pojištěne takže asi zase začnu u škody 100 jako kdysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.