Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, hledal jsem - ale nenašel. Prosakuje mi mírně olej kolem těsnění víka ventilů. Chystám se ho o víkendu vyměnit. Můžete mi prosím napsat stručný a výstižný návod jak na to - a na co si dávat pozor ? Díky moc

je to tak jednoduchý že je zbytečný na to psát návod stačí postupně dávat pryč co tomu vadí (kryt motoru asi i vzduch. filtr)

• Autor

ok, já spíš čekal nějakou záludnost.. je mi jasné že se sundají plasty, filterbox a víko drží 3 imbusy... ale čekal jsem nějakou záludnost

žádné záludnosti nejsou. když se nebude chtít odlepit, tak na ně opatrně poklepek gumovou paličkou, ale opatrně a jemně ;)

až tam budeš montovat nový těsnění, tak je potři oboustraně lehoučce olejem a bacha na dotahování těch imbus šroubků!!! Dřík mají silnej, ale závit je slaboučkej, takže je nedorvávej moc fest. Dekl tím nepřitáhneš... tím rozšířením se stejně opřou o víko ložiska vačky.

Souhlasím s tím, že šrouby , které drží víko ventilů jsou slabé. Mě se při utahování právě jeden utrhnul. Naštěstí šel vytahovákem vyndat ale dal jsem tam pak nové. Je to hodně fórové.

• Autor

Já tušil, že si na něco budu muset dát pozor :))

Díky za rady, o víkendu se na to vrhnu, pak napíšu jak dopadnu.

utahovat s citem kdybys chtěl být perfekcionista je to utahovací moment 10Nm

• Autor

to bych si těch 10 Nm musel nastavit na své levé ruce :)

• 7 let později...

Ahoj kluci, ceka mne taky vymena tesneni vika ventilu,tece dost olej,a rad bych se zeptal, jak se da shodit ten horni dil sani, na cem to tam drzi,a doufam ze se nemusi sundavat i predni dil sani se vstrikovaci,ze ten vrsek jde dolu samostatne. Kde to drzi, na co dat pozor, za jak dlouho to zvladnu? Diky.

......hruza,ale hotovo.

Upraveno od milosk

• 3 roky později...

Hoši, při výměně, čím odmašťujete (cistite) plochy? Stačí technický benzín nebo něco speciálního? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.