maba Vloženo 1. leden 2017 Vloženo 1. leden 2017 Taky jsem se zajímal o chiptuning a pořád mi nejde do hlavy jedna věc. Přečipováním se zvýší výkon ,točivej moment ,sníží se spotřeba a emise. To tak nějak všichni tvrdí. Co ,ale dál? Zničí to časem motor nebo spojku ,převodovku nebo něco jiného? Čím je to pro motor škodlivé? Nějak mi to nikdo nechce říct, a to jsem se ptal jak ve firmách na chiptuning a dokonce jsem psal i do TV Prima do autosalonu ,kde taky propagujou jednu firmu s chiptuningem. Je to jejich sponzor tak museji, ale taky nikdy neřekli ty zápory chiptuningu. Taky mi nic o záporech nenapsali. Jako by to žádné zápory nemělo. Pak tedy nastává otázka ,proč to neudělá už výrobce? Citovat
osobne Vloženo 4. leden 2017 Vloženo 4. leden 2017 Tak nějak si logicky říkám, vyšší výkon = vyšší spotřeba PHM. Citovat
maba Vloženo 4. leden 2017 Vloženo 4. leden 2017 To ne. Vyšší výkon ,nemusíš na to tak šlapat aby to jelo. Citovat
Fajerak Vloženo 4. leden 2017 Vloženo 4. leden 2017 mabo,to je na dlouhé povídání.Jeden z důvodú je např.marketin.tah automob.průmyslu.Další je např.že se tím dávají slabší(výkonově)motory do původního stavu atd.atd. 1 Citovat
e1. Vloženo 25. Říjen 2017 Vloženo 25. Říjen 2017 Pri tom to motore chiptuning moc veľký zmysel nemá. Resp. napíšem to takto, vzhľadom na veľkosť auta, pocitovo to asi pôjde lepšie, ale ak to porovnáš v šprinte so sériovým autom, tak rozdiel bude minimálny. Tie peniaze namiesto chipovania vraz do niečoho iného. ;-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.