mitič Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 máš pravdu, tohleto je origo milotec milotec led svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 videl som to zblizka...a mam pocit, ze je to orginalna krytka do ktorej je vyrezany otvor pre univerzalne LED DRL... A velmi sa mi nepozdava myslienka dalsich dennych svetiel, ked uz jedne ma O2 FL seriovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Svítí dobře, vypadají skvěle a šetřílci to pomluví vždycky, tak čiáááááo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitič Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 jde o vkus každého, ja to spíše řešil výměnou celých světel s denním svícením, osobně se mi moc led pásky nelíby a když je možnost výměny světel, tak podle mne je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 (editace) Doufám ,že nejdu s křížkem po funusu, ale dnes jsem našel na stránkách F2tuning světla ANGEL EYES jak jsou napředchozí stránce , v provedení chrom i black od DEPA s evropskou homologací.Vadí mi ten výrobce ,ale asi donich pujdu. Editováno: 20. Listopad 2011, autor: Škrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 (editace) Akorát nevím jestli mám dát chrom nebo black. Na sříbrnou octu s černou střechou. Poraďte. Editováno: 17. Listopad 2011, autor: Škrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Akorát nevím jestli mám dát chrom nebo black. Na sříbrnou octu s černou střechou. Poraďte. Líbí se mi to taky, Šel bych do nich, jen jsem se nikde nedočetl, jestli kroužky nahrazují denní svícení nebo jestli ho nahrazují LEDky nebo je to obojí jen na efekt. A jakou variantu vybrat? U mě by to bylo jednoduchý, mám černýho Scouta, takže jasně černá a u tebe by Šly dobře asi obě varianty, ale možná bych nepatrně preferoval černou. NejlepŠí by to bylo vidět naživo a rozhodnout se pak. Samozřejmě pokud do nich půjdeŠ, poreferuj potom a zkus přidat i pár fotek a zkuŠeností. Díky. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: mlog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Angel asi spíš černý, i na těch bavorácích vypadají líp černý a to v jakýkoliv barvě auta, v černý vyniknou asi víc ty kroužky. Docela mně zajímá jak to bude vypadat až je někdo nasadíte. Já tedy zůstanu OLD SCHOOL u Devilů, přijdou mi fakt povedený k OII předface, samozřejmě pro ty co mají rádi agresivnější vzhled.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 jednoznacne cierne, uz len kvoli tej ciernej streche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Černý se mi taky hodně líbí,ale podívejte se na tento obrázek jak tam jsou křiklavé ty mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 potahnout hmlovky folii neni prece zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Tady jsou fotky jak to vypadá na autě http://www.alibaba.com/product-gs/496216959/For_VOLKSWAGEN_Skoda_Octavia_Angel_Eye.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) udělal jsem takovou malou fotomontáž jak by to vypadalo na autě i s denním svícením od milotecu Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: lojzahlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 která verze se vám líbí víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 (editace) která verze se vám líbí víc? No, přeci ta moje... Žádná fotomontáž, reálná fotka s rozsvícenými kroužky. Na druhé je vidět, jak to vypadá zhasnutý. Editováno: 25. Prosinec 2011, autor: mlog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 A jak to svítí? Jak jsi s nimi spokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 A jak to svítí? Jak jsi s nimi spokojen? Kroužky svítí společně s dolní řadou LED, jako parkovačky. Ta dolní řada LED je nevýrazná, ale ty kroužky svítí hodně jasně, přes den to někdy přepnu jen na tohle. Lampy svítí srovnatelně s originál světly, samozřejmě závisí na žárovkách. Proti originálu je menší možnost seřízení (pouze výškové, stranové jsem nenašel, ale naštěstí není potřeba) Okamžitě šly ven oranžové žárovky na blinkry a dal jsem tam ty chromové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Musím říct že to nevypadá zle, myslím že by se chytla i případná varianta bez těch LEDek dole. Jinak pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Možná by vypadalo dobře, kdyby se spodní LED proužek předělal na blinkr, ale asi by to chtělo silnější a oranžové diody...no a blinkr asi na parkovačky předělat. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 potahnout hmlovky folii neni prece zadny problem Potahovat mlhovky fólií není nejlepší nápad - řekl bych, že to podstatně sníží svítivost. Taky jsem tenhle problém řešil (viz moje galerie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Možná by vypadalo dobře, kdyby se spodní LED proužek předělal na blinkr, ale asi by to chtělo silnější a oranžové diody...no a blinkr asi na parkovačky předělat. Co si o tom myslíte? Nápad určitě dobrý, i když realizace dost pracná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Nápad určitě dobrý, i když realizace dost pracná. No asi jo, ale bylo by to zajímavý. Myslím, že jsem to viděl na nějakým Mercedesu takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Nápad určitě dobrý, i když realizace dost pracná. video - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Možná by vypadalo dobře, kdyby se spodní LED proužek předělal na blinkr, ale asi by to chtělo silnější a oranžové diody...no a blinkr asi na parkovačky předělat. Co si o tom myslíte? ...ale musím říct, žes mi nasadil brouka do hlavy. Je tam sice spousta úskalí (tím spíš, že bych v tom případě chtěl použít kroužky jako denní svícení) - výměna diod, vyrovnávání hodnot (aby auto nehlásilo chyby) atd., ale výsledek by stál za to. Asi je koupím a pak uvidím, nakolik je to reálné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 To byl účel nasadit někomu brouka do hlavy. Někdo, kdo se v tom vyzná a vyzkouší to. Bylo by to originální a myslím si, že by to i dobře vypadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.