Přejít na obsah

Nový kola z Fabie II RS


CyrusVirus

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Nevíte, proč jsou určena pro vozy Fabia II pouze od KT 10/2009 a zároveň vybavené sportovním podvozkem? Tzn. že by nešla na FabII Combi 12/2008?

Je to kvůli nové konstrukci přední nápravy, ale na starý typ nápravy jdou samozřejmě taky. Je to jen sychr výrobce. Já mam 17" Trinity na FabII 01/2008 a no problem :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

tak rozřešení mýho výše uvedenýho dotazu se asi nedočkám...takže až bude auto doma(začátek října) tak to se napíšu sám ;)

tak aby som uspokojil tvoju horlivost tak v velkom nema ani v malom...cize 17tky klasicka tsi nema..:):p neviem ako ta so sportovym podvozkom..ja sportovy nemam...lebo ho mozem :prc::p

Editováno: , autor: chillike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

najde se tu někdo kdo dokáže 100% říci zda nová Fabie TSI elegance s příplatkovým sportovním podvozkem má zapsány 17" kola ve velkém TP????

Podla mna by tam na 99% mali byt, kedze su v katalogu prislusenstva (ale len s podvozkom) - a nepise sa tam "LEN PRE RS" :palec2: -> teda ak si ich objednas so sportovym podvozkom, tak budu aj v technicaku ;)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cjoctavian:

taky si myslím že by tam měli být, ale nikdo mi to zatím nebyl schopen potvrdit, takže si opravdu počkáme až na to překvápko až bude auto na světě

.....jinak 17" z výroby objednat na FIIcombi nejdou i když mam "sport" podvozek. tudíž je asi následně pořídím jako příslušenství....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...